İstanbullu Gelin 81. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan İstanbullu Gelin 81 Bölüm Fragmanı yayınlandı. Süreyya sancılı bir döneme girecek. İçerisinde yeni bölüme dair seyircilerine ipucu veren o fragman...

İstanbullu Gelin 81. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Her cuma günü akşamı izleyenleri ekran başına kitleyen İstanbullu Gelin'in 81. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. Yeni bölümde izleyenleri neler bekliyor? İşte İstanbullu Gelin 81. Bölümle ilgili detaylar...

İSTANBULLU GELİN 81. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Süreyya kendini odasına kapatıyor. Faruk, Dilara'dan restoranın onu çocukluğu ile yüzleşmeye ittiğini öğreniyor. Süreyya öğrendikleri ile baş etmeye çalışıyor. Esma ve Faruk Süreyya'ya destek olmaya hazırlanırken Süreyya teyzesinin karşısına geçip sakladıklarını soruyor. İşte İstanbullu Gelin 81. yeni bölüm fragmanı...

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 80. BÖLÜM ÖZETİ

Faruk yeni bir restoran açmaya karar veriyor. Adem, Faruk’un yaptığına inanamıyor. Hatta Faruk’un sıfırdan başlama cesaretini takdir ediyor. Faruk çok zorda kalmadıkça geri vitesi kullanmadığını söylüyor. Fikret ağabeyine sırtını yaslamaya alışkın olduğunu itiraf ediyor. Ama Faruk ona çok inanıyor. Ve Faruk yeni hayatına atacağı ile adımı Süreyya ile atmak istiyor. Karısını davet ettiği kapalı, kullanılmayan restoranda sürprizini yapıyor. Süreyya kapıda gördüğü yazı ile darmaduman oluyor. Çünkü Faruk restorana Süreyya’nın babasının restoranının adını veriyor. Süreyya ikinci sürprizi içeride gördüğü aile fotoğrafı ile yaşıyor. Faruk'un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya'nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu var.

ADEM DİLARA’YI KISKANIYOR

Mert ile Dilara’nın arasında filizlenen yeni duygular yeşermeye başlıyor. Süreyya da Mert ile tanışıyor. Bu arada Adem’in akşam Umut’la kalma istediği Dilara’ya Mert’in teklifini kabul ettiriyor. Ama Dilara, Mert'e ve kendisine bir şans vermeye karar vermişken Adem'le yüzleşmek zorunda kalıyor. Dilara ile Mert yakınlaştığı bir anda Adem onları görüyor ve Mert gidince arıza çıkarıyor. Dilara onun hayatına karışmayacağını söylese de Adem kendinden geçiyor. Güneş’e durumu anlatmaya çalışsa da o da Adem’in Dilara’yı kıskandığını anlıyor ve bunu söylüyor da.

ESMA’DAN OSMAN’A AĞIR DARBE

Esma’nın hafızası yeniden kendini gösteriyor. Osman ve sevgilisi öpüşürken onları yakalıyor. Çılgına dönen Esma ortalığı birbirine katıyor. Hatta Anastasia’nın boğazına yapışıp ‘sen ne yapıyorsun’ diyerek hesap soruyor. Anastasia ağlayarak konaktan çıkıyor. Osman’a veda eden Anastasia giderken ‘bizden olmaz’ diyor.

SÜREYYA’NIN GEÇMİŞE YOLCULUĞU

Sürreyya Faruk’un restoran hamlesinden sonra geçmişe doğru bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculukta kapısına gittiği bir kadın Süreyya’yı görünce eliyle ağzını kapatarak büyük şaşkınlık yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv