İstanbullu Gelin 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 76. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizide neler oldu, İstanbullu Gelin 77. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

İstanbullu Gelin 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de ekranlara gelen İstanbullu Gelin 76. bölümiyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizi hayranlarını yine ekran başına kilitledi. İstanbullu Gelin 77. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

İstanbullu Gelin 76. bölüm özeti
Faruk ve Süreyya, Özgür meselesini sindirmeye çalışmakta; İpek ve Fikret küllerinden yeniden doğmuş, ikinci baharlarını yaşamaktadır. Adem’in Dilara’yı iknası işe yaramış, terapistten destek almaya başlamışlardır. Dengeyi kurmaya çalışan Adem, Güneş’i ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı atar. Özgür’ün hastaneye kaldırıldığını öğrenen Okan’ın öfkeyle konağa gelişiyle Boranlar kendilerini trajik bir meselenin içinde bulur…

İstanbullu Gelin 75. bölüm özeti

Fikret, Okan’ın İpek’e açıldığını öğrenince herkesi şaşırtacak bir adım atar. Faruk ve Adem, Fikret için endişelendiğinden harekete geçerler fakat gerçek onların tahmin ettiği gibi değildir. Yaşananlar Faruk ve Süreyya ilişkisinde de gerilim yaratır. İpek’in kararı ise aile için yeni bir dönemi başlatacaktır. Faruk’un iş için Özgür ile şehir dışına çıkması ve yaşanan yanlış anlaşılmalar onu dört koldan sıkıştıracaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv