İstanbullu Gelin 57. Bölüm Fragmanı – 56. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi İstanbullu Gelin 56. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkesin merakla beklediği yeni bölüm İstanbullu Gelin 57. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada olacak.

İstanbullu Gelin 57. Bölüm Fragmanı – 56. Bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan İstanbullu Gelin 56. Bölümüyle ekranlara geldi. Şimdi ise her kes yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. İstanbullu Gelin 57. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada olacak.

 57. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkesin neler olacağını beklediği İstanbullu Gelin 57. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak?

İstanbullu Gelin 57. Bölüm Fragmanı – 56. Bölümde neler oldu?

56. Bölümde neler oldu?

Esma ve Ülfet’in büyük yüzleşmesi...

Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur.

Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.

55. Bölümde neler oldu?

Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar!
Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar. Bu durum tüm ailede olduğu gibi Ülfet için de farklı bir hayatın başlangıcıdır. Faruk, arkadaşı Okan’ın yanındaki yeni işine başlar ve sadece sıradan bir çalışan olmanın zorlukları karşı karşıyadır.

Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır.

Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmamaktadır. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım atar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv