İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı - 45. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi İstanbullu Gelin 45. Bölümü ile ekranlara geldi. İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı - 45. Bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve binlerce kişiyi televizyon başına toplayan İstanbullu Gelin 45. Bölümle ekranlara geldi. Şimdi gelecek hafta yayınlanacak olan bölüm merak edilmeye başlandı. İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada olacak.   


İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes gelecek hafta yayınlanacak bölümü merakla beklemeye başladı. İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı - 45. Bölümde neler oldu?

45. Bölümde neler oldu?

Faruk, Adem’e tekrar şans veriyor.

Faruk ve Süreyya, Reyhan ile ilgili yaşadıkları durumu saklı tutmaya karar verse de konakta haberin yankılanması uzun sürmez. Faruk, Adem’e şans vermek için geleneksel aile yemeğine onu da davet eder. Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olan Senem ise yeğenlerini barıştırmak için bir şey planlar. Osman, Faruk ile arasını düzeltirken Burcu’nun ani kararı ile şaşkına döner. Adem yavaş yavaş bir ailesi olduğunu düşünmeye başlamıştır ki hiç beklemediği bir gerçek ile sarsılır.

44. Bölüm neler oldu?

Esma, her şeye rağmen ailesini bir arada tutmak için harekete geçer.

Ada’nın rahatsızlığı konağı endişelendirirken Esma her şeye rağmen ailesini bir arada tutmak için harekete geçer. Fikret ve İpek için yeni bir dönem başlamaktadır. Dilara’yı kaybettiğini düşünen Süreyya, Osman’ın gitme kararındaki ısrarıyla iyice kendisini yalnız hisseder. Faruk’un Osman’ı engellemiyor olmasına ise inanamamaktadır. Boranlar ailevi dertleriyle mücadele ederken Adem’den gelen beklenmedik haberle sarsılırlar; Reyhan hastaneden kaçmıştır…

43. Bölüm neler oldu?

Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı sınavda!

Faruk, Fikret’in havayolu şirketi hamlesini öfkeyle karşılar. Bunun dışında Osman nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığı ile mücadele etmektedir. Adem’in annesi ile görüşmeyi reddetmesi Reyhan’ın Boranlara karşı öfkesini yükseltir. Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı ise hala sınavdadır. Süreyya, Dilara yüzünden kendi gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalır. Süreyya İpek, Esra üzerinden kurduğu planı işletir ve amacına bir adım daha yaklaşır. Fakat bu sefer hiç beklemediği bir haber ile karşı karşıya kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv