İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı - 43. Bölümde neler oldu?

Final yapacağı iddiaları çıkan İstanbullu Gelin 43. Bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölüm merakla bekleniyor. İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı - 43. Bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve final yapacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşen İstanbullu Gelin 43. Bölümü ile ekranlara geldi. Final yapıp yapmayacağı merakla beklenen dizinin İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası haberimizde.


İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı - 43. Bölümde neler oldu?

İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes gelecek bölümü merak ediyor. Yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı yayınlandığında burada olacak.

43. Bölümde neler dolu?

Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı sınavda! Faruk, Fikret’in havayolu şirketi hamlesini öfkeyle karşılar. Bunun dışında Osman nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığı ile mücadele etmektedir. Adem’in annesi ile görüşmeyi reddetmesi Reyhan’ın Boranlara karşı öfkesini yükseltir. Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı ise hala sınavdadır. Süreyya, Dilara yüzünden kendi gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalır. Süreyya İpek, Esra üzerinden kurduğu planı işletir ve amacına bir adım daha yaklaşır. Fakat bu sefer hiç beklemediği bir haber ile karşı karşıya kalacaktır.

42. Bölümde neler oldu?

Faruk ve Osman için yüzleşme kaçınılmazdır! Adem’in intiharı ve ardındaki gerçek Süreyya ve Dilara arasında gerilim yaratırken büyük kırılma Boranlar arasında yaşanır. Mektubun Faruk, Esma ve Süreyya arasında sır olarak saklanmış olması diğerlerinin tepkisine neden olur. Fikret için ise artık dengeler tamamen değişmiştir. Osman ve Burcu’nun konuşmasına istemeden şahit olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı içerisindedir. İki kardeş arasında yüzleşme kaçınılmazdır. Süreyya ise Dilara ile olan kırgınlığın büyük üzüntüsünü yaşarken Emir’le ilgili beklenmedik bir gelişme gerçekleşecektir.

41. Bölümde neler oldu?

Akif ve Senem Nikaha Hazır Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır. Garip geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır. Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler