İstanbullu Gelin 37. Bölüm Fragmanı - 36. Bölümde ne oldu?

Sevilen dizi İstanbullu Gelin 36. Bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan bölüm herkesi ekrana kilitlerken şimdi takipçiler gelecek hafta neler olacağını merak ediyor? İstanbullu Gelin 37. Bölüm Fragmanı ve detaylar bu sayfada.

İstanbullu Gelin 37. Bölüm Fragmanı - 36. Bölümde ne oldu?

Star TV’de yayınlanan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan İstanbullu Gelin 36. Bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciyi televizyon başına kilitleyen dizide takipçiler gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. İstanbullu Gelin 37. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.


Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Özge Borak, Tamer Levent, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Murat Aygen, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Hakan Altıner, Pelinsu Pir, Semra Dinçer, Neslihan Arslan, Fatih Koyunoğlu, Muharrem Türkseven, Ahmet Sabri Özmener, Eren balkan ve Hiraz Koyuncuoğlu’nun rol aldığı dizi 36. Bölümü ile ekranlara geldi.

İstanbullu Gelin 37. Bölüm Fragmanı - 36. Bölümde ne oldu?

36.bölümde neler oldu?

Evlilik kararı alan Osman, Garip'in eski eşi ile Esma'yı karşı karşıya getirir... Yangın gerçeğini öğrenen Faruk harekete geçer. Faruk ve Esma arasındaki yüzleşme Reyhan’ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bırakır. Gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, Kıymet’ten duydukları ile neye uğradığını şaşırır. Ufak bir talihsizlik Süreyya’nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu’nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa’ya gelmesine neden olur. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.

İstanbullu Gelin 37. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan yeni bölüm sonrasında bütün izleyiciler gelecek hafta yayınlanacak bölümde neler olacağını merak ediyor ev bu konuda sosyal medyada ve internette aramalar yapıyorlar. İstanbullu gelin 37. Bölüm Fragmanı yayınlandığında burada olacak.

35. Bölümde neler oldu?

Konakta sular durulmuyor. Osman evi terk ediyor!

Faruk, Akif’i yalnız bırakmaz; Senem’i istemek için gelin evine giderler. Ancak Süreyya ve Dilara’nın damada bir sürprizi vardır.
Fikret’in hamlesi Faruk’la olan ilişkisini hiç olmadığı kadar sert bir şekilde etkiler. Osman’ın aldığı karar herkesi şok eder. Begüm en çok korktuğu şeyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalır. Neredeyse unuttuğu bir plan, Esma’nın içine şüphe tohumları eker. Fikret ve Murat konakta fırtınalar koparacak kararlarını hayata geçirirler. Ne olursa olsun Faruk Akif’i yalnız bırakmaz. İkili Senem’i istemek için gelin evine gider. Ancak Süreyya ve Dilara’dan kız almak hiç de kolay değildir. Ufak bir detayı gözden kaçırmayan Adem’in söyledikleri, Faruk’un bir süredir kafasını meşgul eden yapbozu sonunda tamamlanmasını sağlayacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv