İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 21. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler yaşandı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de ekranlara gelen sevilen dizi İstanbullu Gelin 21. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Özcan Deniz ile Aslı Enver2in başrollerinde bulunduğu dizide bu hafta Faruk ve Süreyya adliyelik oldu... İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.


İstanbullu Gelin 21. bölüm özeti

Boşanacakları kesinleşen Süreyya ve Faruk kendi sorunlarıyla baş başa kalırlar. Süreyya, İstanbul’da yeni bir hayat kurmanın yollarını ararken Can’dan gelen teklifle bir seçim yapmanın eşiğine gelir.
Babasının Faruk olduğunu öğrenen Emir’in hamlesi ise Begüm’ün canını çok sıkar. Öte yandan Osman ile Burcu’nun ilişkisi tatsız bir tesadüfle yeni bir boyut kazanır. Mahkemeye saatler kala yaşananlar Boran’lar için yeni bir dönemin başladığının habercisidir.

20. bölümde neler olmuştu?
Adem’in, Boranların gayrimeşru çocuğu olduğunu tüm Bursa’ya ilan etmesiyle savaş artık başlamış olur. Faruk’un misilleme hamlesi Adem’de soğuk duş etkisi yaratır. Esma da itibarlarını korumak için kendi yöntemleriyle devreye girer. Süreyya, kalan eşyalarını toplamak ve Esma ile yüzleşmek için konağa gittiğinde Begüm ile karşılaşır. Begüm’ün tavrı ise nettir. Süreyya’nın Faruk’la ilgili olan kafa karışıklığı Can’dan gelen bir telefonla gidecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv