İsimsizler 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

İsimsizler 16. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sevilen dizide neler yaşandı, neler oldu, fragman çıktı mı? İşte detaylar

İsimsizler 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler 16. bölümüyle ekranlar geldi. Heyecanın dorukta olduğu dizi yine nefes kesti. İsimsizler 17. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak

İsimsizler 16. bölüm özeti

Murat, Hatem'in adamlarının elinden kurtulmak için kaçmaktadır. Fatih ve İsimsizler de Murat'ı bulmak için harekete geçer. Kudret İstanbul'u kana bulayacak bir terör saldırısı tertiplemiştir. Bu planından kimsenin haberi yoktur. İpuçlarını birleştiren Handan, Kudret'in peşine düşer. Murat hiç ummadığı bir yerden yardım alsa da Hatem ve adamlarının nefeslerini ensesinde hissetmektedir. İsimsizler'in ise bir kayba daha tahammülleri yoktur. Ne olursa olsun Murat'ı kurtaracaklardır. Kudret ise hazırladığı tuzağın tıkır tıkır işlediğini görüp keyiflenmektedir. Ama bilmediği şey Handan'ın onu adım adım takip ettiğidir. Nefes nefese geçecek bu bölümde Kudret'in hain planı nedir? İsimsizler ölümün kucağından Murat'ı alabilecek midir? Ve İsimsizler'e yardım eden kahramanlar kimlerdir?

İsimsizler 15. bölüm özeti

Fatih, Kudret'in binasının önünde Kor Yakup'la karşı karşıya gelmiştir. İki tarafta birbirlerine silah doğrultmuşlarken, yukarıdan kim olduğunu bilmedikleri bir kadın düşer. Fatih ve arkadaşları polis gelmeden bina önünden ayrılır. Kurmay onlara Kor Yakup'la birlikte çalışacaklarını söyler. Başta Dayı olmak üzere bu kimsenin hoşuna gitmemiştir. İsimsizler ele geçirdikleri bir istihbarat sonucunda Kudret'in büyük bir terör saldırısı planladığını öğrenir. Zamanları azdır. İpuçlarını  birleştiririler. Terör saldırısını önlemek için Kor Yakup'la birlikte İstanbul'un tehlikeli sokaklarına inerler. Acaba terör saldırısı nasıl olacaktır? Kudret'in sinsi planlarını önlemeyi başaracaklar mıdır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv