İsimsizler 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 14. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin sevenleri 15. bölüm fragmanını beklemeye başladı

İsimsizler 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilen dizilerinden İsimsizler 14. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Beğenilerek takip edilen dizi yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara geldi. İsimsizler'de Fatih yine amansız bir mücadelenin içine girerken bir çok sorunun da cevabını aramaya başladı. İsimsizler 15. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


İsimsizler 14. bölüm özeti

Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanır. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Virankaya’da değil, İstanbul'da olduğunu görecek olan Fatih bir kez daha amansız bir mücadelenin içine düşerken, bir yandan cevaplanması gereken onlarca sorunun da cevaplarını arayacaktır. Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanır. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Onu kim kurtarmıştır? İsimsizler'den kimler yaşamaktadır? Ve en önemlisi bu kez düşman kimdir? Bulunduğu durumu çözmek ve bir seçim yapmak zorunda kalacak olan Fatih tüm bu kaosun içinde yaklaşan düşmanın büyüklüğünden henüz habersizdir.
Oyuncular: Uğur Güneş (Fatih), Bülent Alkış (Dayı), Sedat Mert (Olcay), Taner Ertürkler (Ahmet), Volkan Keskin (Kürşad), Çağkan Çulha (Murat), Musab Ekici ( Derman), Sera Kutlubey (Seher) ve Algı Eke (Elif)

Uğur Güneş kimdir?
Uğur Güneş kimdir? İsimsizler 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uğur Güneş, 1987 yılında Ankara’da doğmuştur. TRT ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’da rol alan Uğur Güneş, hayat verdiği Tuğtekin karakteri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu eğitim hayatını da burada tamamlamıştır. Urfalıyam Ezelden, Şeytan-ı Racim gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncunun yıldızı Diriliş Ertuğrul dizisi ile parlamaya başladı. Ekranların yeni yüzlerinden Uğur Güneş’in, İsimsizler dizisindeki karakteri ve oyunculuğu ile rakiplerini epeyce zorlayacak.

Bülent Alkış kimdir?
Bülent Alkış kimdir?

Dizi ve sinema oyuncusu olan Bülent Alkış, 1974 İzmir doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarından mezun olan Alkış, 1992 yılında Konak Belediye Tiyatrosu ile İzmir’de sahne çalışmalarına başladı. Tiyatroya Alamanya’dan Bir Yar Gelir Bizlere oyununda postacı rolü ile merhaba dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler