İnsanlık Suçu 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

İnsanlık Suçu 7. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde neler oldu, İnsanlık Suçu 8. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

İnsanlık Suçu 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'de yayınlanan İnsanlık Suçu 7. bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümleriyle beğeni toplayan dizi bu hafta da nefes kesti. İnsanlık Suçu 8. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

İnsanlık Suçu 7. bölüm özeti

Babaannesi tarafından kandırıldığını öğrenen Cemal büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yaşamaktadır. Ona destek olan tek kişi Suna’dır. Diğer yandan oğlu tarafından terk edilen Hülya, onu tekrar kazanabilmek için büyük bir risk alarak evi ateşe verir. Ya ölecek ya da oğlunu yeniden kazanabilecektir. Cemal’in her şeye rağmen Suna ile yakın olması Cevher’i hayal kırıklığına uğratır. Cemal ve Suna ise günden güne birbirlerine daha da yakınlaşırlar. Gecekonduyu da kaybeden Cemal’in tek umudu Gökhan’dan aldığı iplerle dokuttuğu kumaşlardır. Ama Gökhan onu oyuna getirmiş, hasarlı iplik göndermiştir. Cemal bu oyunun üstesinden gelmek için harekete geçer. Yaptığı zekice planla Gökhan’ı hem iş yaptığı müşteriler, hem de Sami’nin gözünde küçük düşürür. Oyunu geç de olsa anlayan Gökhan, Cemal’e kalıcı bir yenilgi yaşatmanın peşine düşer. Ve bu oyunda çok şaşırtıcı bir müttefiki vardır. Cemal’in annesi Hülya. Hülya oğlunu içine düşeceği cehennemden korumaya çalışırken hayatındaki tek güzelliği elinden aldığının farkında değildir. Suna ise, Gökhan’ın oyunu dâhilinde hayatının en zor seçimini yapmak zorunda kalır.

İnsanlık Suçu 6. bölüm özeti

Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.  Suna, evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz… Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır. Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir. Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir. Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv