İçerde tüm kategorilerde birinci! İçerde yeni bölüm fragmanı

Ay Yapım imzalı ekranların fenomen dizisi İçerde’de Celal Duman ve Kudret Sönmez’in sabırsızlıkla beklenen yüzleşmesi dün akşam ekrana geldi.

İki usta oyuncu Çetin Tekindor ve Uğur Yücel’i bir arada izleme keyfini yaşayan ekran başındaki izleyenler diziyi övgü yağmuruna tuttular. Büyük beğeni toplayan bölümde Kudret’e çalışan Handan’ın sevkiyatının polis baskınına uğraması final sahnesinde Celal ve Kudret’i karşı karşıya getirdi. Kudret’in; Celal’in Handan’a yaptığı oyunu bozması Sarp’ı katil durumuna düşürdü. Celal ve Sarp’ı köşeye sıkıştıran Kudret’in Celal’le olan husumetinin nedenleri büyük bir merakla bekleniyor.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Show TV'nin fenomen dizisi "İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 12,86 izlenme oranı (rating), 29,32 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 12,48 izlenme oranı (rating), 26,82 izlenme payı (share), Total’de ise 9,36 izlenme oranı (rating), 20,99 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.
içerde

SOSYAL MEDYA "YOLUN SONU" DEDİ!

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #yolunsonu etiketi ile 32.374 tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 14 saat 20 dakika, Dünyada ise 5 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.

MERT AKLANMAYI BAŞARDI!
Yayınlanan bölümde adeta yolun sonuna gelen Mert, kurduğu zeki planla Yusuf Müdür’ü, Celal'in adamı olmadığına inandırmayı başardı. Celal’in Polis Teşkilatı’ndaki adamı olan Mert, muhbirim dediği Ayşe ile yüzleştirilince yalanı ortaya çıktı. Yusuf Müdür ve ekibini kaçarak peşinde sürükleyen Mert, onları Celal’in sevkiyat noktasına getirdiğinde kendisini aklamış oldu.
Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 13 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler