İçerde 32. bölüm fragmanı çıktı! İçerde'de gerçekler ortaya çıkıyor mu?

İçerde 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Melek arkasında bıraktığı kayıtla gerçeğin Sarp'a ulaşmasını sağlayabilecek mi? Heyecan yine dorukta

İçerde 32. bölüm fragmanı çıktı! İçerde'de gerçekler ortaya çıkıyor mu?

Show TV'nin reytin rekorları kıran dizisi İçerde bu hafta 32. bölümüyle izleyici ile buluşacak. Geçen hafta heyecanın yine dorukta olduğu dizide neler olacağı merakla bekleniyordu. İçerde 32. bölüm fragmanı yayınlandı ve neler olacağına dair ipuçları verildi. Yeni fragmanda Melek'in bıraktığı kayıta Sarp ulaşacak...


İçerde 32. bölüm fragmanı 


"İçerde"nin 32. bölüm tanıtımı yayınlandı. Melek’in “Olur da size ulaşamazsam, haber veremezsem diye bu kaydı yapıyorum. Umarım bu kaydı bulursunuz, gerçekleri öğrenirsiniz. Size şunu söylemek için sabırsızlanıyorum. Sarp, Mert siz kardeşsiniz!” dediği tanıtımda Sarp’ın kamerayı bulduğu anlar heyecanı arttırdı. 

Sneak Peek


"İçerde"nin 31. bölümde neler olmuştu?

Sarp’ı korumak için kendini kurşunlara siper eden Melek, hayatını kaybetti. Melek’in ölümüyle Sarp, sevdiği kadına veda etmek zorunda kalırken, Mert ise çocukluğunun en güzel anılarına, hayattaki meleğine elveda dedi. Celal’in adamı olduğu gerçeği açığa çıkan Mert, Yusuf Müdür’ün bu gerçekleri herkesin önünde söylemesiyle hayatının en büyük darbesini aldı. Sarp ve Mert’i, Kudret’i bulmaları için görevlendiren Celal final sahnesinde hedefine ulaştı. Tansiyonun giderek yükseleceği dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde, Kudret’i öldürmek için nefes alan Celal’in nasıl bir hamlede bulunacağı merakla beklenecek.
İçerde 32. bölüm fragmanı 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv