İçerde 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümde neler oldu

İçerde 31. bölümüyle ekranlara geldi. İzleyicilerini ekrana kilitleyen dizi yine nefes kesti. Şimdi herkesin en çok merak ettiği şey yeni bölümde neler olacağı. 32. bölüm fragmanında neler oluyor. İşte ayrıntılar.

İçerde 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümde neler oldu

Kısa zamanda fenomen olan dizi İçerde 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show tv'nin reyting rekortmeni dizisinde Meleğin ölümü herkesi yasa boğarken Sarp ve Mert bu işin sorumlularının peşine düşerek Kudrete kadar ulaştı. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. İçerde 32. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmasada yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Fragman da çıktığında burada olacak.

İçerde 32. bölüm fragmanı - Sneak Peek

İçerde 31. bölüm özeti;
Melek’in ölümüyle Sarp, hem Melek’i hem de Umut’u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek’in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut’u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir. Mert’in mafyaya çalıştığı ortaya çıkar. Yusuf Müdür, Organize'de arkadaşlarının önünde Mert’i rezil eder. Sarp ve Mert bir arada Celal'in yanında çalışmaya başlarlar. Sarp, bu durumu hazmedemez ama duygularını saklamak zorunda kalır. Celal, Melek’in ölümüyle yıkılır. Kudret’i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir.

İçerde'de geçen hafta neler olmuştu?
Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrenmiştir. Yapacağı ilk şey bunu Mert ve Sarp’la paylaşmak olacaktır. Celal bu gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Celal’in kurtulması Kudret’i daha çok öfkelendirmiştir. Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakındır.
İçerde 32.  bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler