İçerde 30. bölüm fragmanı çıktı mı? İçerde'de Melek gerçeği öğrendi

İçerde 29. bölüm ile ekranlara geldi. Nefes kesen dizide Melek gerçeği öğrendi. 30. bölümden ilk sahne de yayınlandı

İçerde 30. bölüm fragmanı çıktı mı? İçerde'de Melek gerçeği öğrendi

Show TV'nin kısa süre içinde fenomen olan dizisi İçerde 29. bölümle ekranlara geldi. Sevilen dizide yine nefesler tutuldu. Sarp ve Mert'in kardeş olduğunu Melek öğrendi. Tuzağa düşen Celal ise hastanede yaşam savaşı veriyor... İçerde 60. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmazken ilk sahnesi yayınlandı.


İçerde 30. bölüm ilk sahnesi

Sarp, polis kimliğini tehlikeye atacak. Celal’in evine gidip Melek’le konuşmaya kararlı olan Sarp, Melek’i ve kardeşi Umut’u (Mert), Celal’in elinden almak için gözünü karartacak. 

İçerde 29. bölüm özeti
Handan'ın ölümüyle gözünü intikam bürüyen Kudret, bundan kim sorumluysa başta Celal olmak üzere herkesin ölmesi için plan yaptı. Yeşim'i arayıp Melek'i oyuna onun getirdiğini Celal'e söyleyeceğini söyleyip tehdit etti. Korkan Yeşim her şeyi Celal'e anlatıp buluşacaklarını söyledi. Buluşma yerine Celal, Davut'u gönderdi. Ancak her şeyin farkında olan Kudret önce Davut'u aldı. Bu arada Mert'i kaçırttırıp onun telefonundan Celal ile buluşma ayarladı. Buluşma yerinde Celal'i vurdu ve tam öldürecekken kurtulan Mert Kudret'i yaraladı. Celal'in vurulduğunu öğrenen Coşkun Sarp'ı  aradı ve Celal'in fişini çekerse ona Umut'u vereceğini söyledi. Sarp'ı Coşkun'la konuşurken duyan Melek Sarp'ı takip etti. Aksiyonun eksik olmadığı heyecan dolu bölümde Melek'in elinde silahla Coşkun'u tehdit ettiği, Coşkun'un da Melek'e " sen de Umut'un yerini biliyorsun, ona Mert diyorsun" dediği büyük sırrın ortaya çıktığı final sahnesi herkesi ekran başına kilitledi
içerde 30

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU
Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde nefesler tutuldu ve birkaç gündür sosyal medyaya da damgasını vuran #enbüyüksır açığa çıktı. Melek, Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu öğrendi. "İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 9,15 izlenme oranı (rating), 20,05 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 8,91 izlenme oranı (rating), 18,21 izlenme payı (share) ile nefes nefese izlendi. #enbüyüksır etiketi ile ise 23.087 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 14 saat 15 dakika, Dünyada ise 4 saat 10 dakika TT listesinde kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv