İçerde 14. bölüm fragmanında tehlikeli oyunun ipuçları!

İçerde 14. bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerinde yer aldığı dizi yine nefes kesecek

İçerde 14. bölüm fragmanında tehlikeli oyunun ipuçları!
Show TV'de ekranlara gelen ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan İçerde 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölümde heyecan yine dorukta olacak. Her Pazartesi ekranlara gelen dizinin detayları haberimizde...

İÇERDE 14. BÖLÜM FRAGMANI


BÖLÜM ÖZETİ
Celal, Melek’in öz kızı olduğunu bilen tek kişinin patron denen adam olduğunu ve patronun da Coşkun’la bağlantısı olduğunu düşünüyordur. Mert, Celal’e Yusuf Müdür'ün istifa ettiğini söyler. Celal sebebini merak eder, Mert’e gelişmelerden haberdar olmak istediğini söyler. İstifa dilekçesini veren Yusuf, gizli polis Sarp’ın dosyasını Mert’e devretmek üzeredir. Celal ve adamları patronun izini sürmeye devam ediyorlardır. Füsun, Melek’e yaptıklarından dolayı teşekkür etmek için evine yemeğe davet eder. Sarp’ın patron Umut planı zannettiği kadar kolay sonuca ulaşamayacaktır. Bu tehlikeli oyunun bir bedeli olacaktır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.  “İçerde”, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV’de!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv