'Hızlı ve Öfkeli 8' vizyonda!

Ünlü aksiyon serisinin devam filmi "Hızlı ve Öfkeli 8" vizyona giriyor. Hızlı ve Öfkeli'nin son filminde dünyaca ünlü aktrist Charlize Theron sürprizi var.

'Hızlı ve Öfkeli 8' vizyonda!

İstanbul'da gerçekleşen basın gösterimi sonrası açıklama yapan Sinefesto Genel Yayın Yönetmeni Serkan Baştimar, filmde süper arabalar, aksiyon ve adrenalinin yanı sıra siber terörle mücadelenin konu alındığını söyledi.


Baştimar, yeni filmin önceki bölümlerin ruhundan uzaklaştığını aktararak, "Küba'nın sıcak atmosferinden kutuplara kadar dünya turu attığımız yapım, hayranlarını tatmin edecek malzemeye sahip. Alt metninde teknoloji ve dijital dünya eleştirisi olan 'Hızlı ve Öfkeli 8', çokça bilgisayar efekti kullanarak kendiyle ters düşmüş." ifadelerini kullandı. 

"Hızlı ve Öfkeli 8" - Filmin fragmanını izlemek için resme tıklayın   

Yönetmen koltuğunda, "İtalyan İşi", "Arabulucu" ve "Adalet Peşinde" gibi filmlerle adını duyuran F. Gary Gray'nin oturduğu filmin ortak yapımcılığını ise Neal H. Moritz, Vin Diesel ve Michael Fottrell üstlendi. Filmin başrollerini, Theron'un yanı sıra Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood ve Kurt Russell paylaşıyor. Senaryosunu Chris Morgan ile Gary Scott Thompson'un kaleme aldığı filmin çekimleri, Küba, İzlanda ve Amerika'da yapıldı. 

Orijinal ismi "Fast and Furious 8" olan filmin konusu kısaca şöyle: "Yıllardır birlikte çalışan, adeta aile gibi olan ekibin beyni Dominic Toretto (Vin Diesel), eşi Letty (Michelle Rodriguez) ile balayındayken gizemli Cipher'ın (Charlize Theron) saflarına katılarak en yakınındaki insanlara ihanet etmiştir. Cipher tam bir teknoloji dehasıdır ve gerçek bir kaos çıkarabilmek için Dom'u da yanına çekmiştir. Bu olayın şokunu atlatmaya çalışan ekip, Cipher ve Dom'u durdurabilmek için eski düşmanları Deckard Shaw'un da (Jason Statham) yardımına ihtiyaç duyacaktır."



YENİ FİLMLER GÖSTERİMDE

Sinemaseverler bu hafta birçok yeni filmi izleme imkanı bulacak. 'Hızlı ve Öfkeli 8' ile beraber bu hafta 5 film birden vizyona çıkıyor. 

Mezeci çırağı - Filmin fragmanını izlemek için resme tıklayın    

Battal Karslıoğlu’nun yönettiği ve Yusuf Atala, İsmail Arda İrman, Murat Ercanlı ile Ali Tuna İrman’ın oynadığı Mezeci Çırağı, sinema izleyicisiyle buluşuyor. Kısaca filmin konusu: Özkan, henüz oyun ile işin ayrımını yapamadığı yaşlarda, üç tekerlekli seyyar arabasıyla hayata tutunmaya çalışan babası Mezeci İsmail Hakkı'nın yanında ücretsiz çalışmaktadır. Bir zamanlar tahıl satılan Pirinç Hanı, o günlerde artık adını taşıyan bir hayat sürmüyordur. Mezeci çırağı Özkan ise çalışırken 1970’li yılların Pirinç Hanı’nda esnafın gündelik yaşantısını sessizce hafızasına kaydetmektedir... Özkan daha nelere tanıklık edecektir? Nasıl bir son yazacaktır?



Dehşet Odası (Green Room) - Filmin fragmanını izlemek için resme tıklayın    


Jeremy Saulnier’in yönettiği ve Anton Yelchin, Alia Shawkat, Callum Turner ile Imogen Poots’in oynadığı Dehşet Odası (Green Room), sinema izleyicisiyle buluşuyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Punk rock grubu Ain't Rights'ın, Amerika'nın kuzeybatısında yaptıkları turnede bir sonraki durağı Portland'dır. Ancak konser son anda iptal olur, grup bunun yerine ormanın içinde, gözden uzak bir mekanda sahneye çıkmayı kabul ederler. Sahne aldıkları bar, Neo-Naziler'in uğrak mekanı olan bir yerdir. Bu Neo-Naziler'in Emily adında genç bir kızı öldürdüğünü gören grup üyeleri ve Emily'nin arkadaşı Amber, cinayete dair bütün delilleri ve tanıkları ortadan kaldırmak isteyen katillerin sıradaki hedefi olacaktır.



Otopsi (The Autopsy of Jane Doe) - Filmin fragmanını izlemek için resme tıklayın   

Andre Ovredal’ın yönettiği ve Emile Hirsch, Brian Cox, Olwen Catherine Kelly ile Ophelia Lovibond’un oynadığı gerilim dozu yüksek korku filmi Otopsi (The Autopsy of Jane Doe), sinema izleyicisiyle buluşuyor. Kalp atışlarınızı hızlandıracak filmin konusu, Tony Tilden (Brian Cox) ve oğlu Austin Tilden (Emil Hirsch) gizemli ölüm vakalarını araştıran iki memurdur. Günün birinde, ölüm nedeniyle ilgili hiçbir ipucuna rastlayamadıkları genç ve güzel Jane Doe cinayetini araştırmaya başlarlar. Jane Doe'nun kimliğini tespit etmeye çalışırken edindikleri tuhaf ipuçları, onları bazı korkunç gerçeklere doğru sürükleyecektir.




Kartal Avcısı Kız (The Eagle Huntress) - Filmin fragmanını izlemek için resme tıklayın    

Otto Bell’in yönettiği, Ayçolpan Nurgaiv’in oynadığı ve Daisy Ridley’in seslendirdiği belgesel film Kartal Avcısı Kız (The Eagle Huntress), sinema izleyicisiyle buluşuyor. Belgesel türündeki The Eagle Huntress filmi 13 yaşındaki Aisholpan'ın hikayesini anlatıyor. Küçük Aisholpan hayatı boyunca bir kartal avcısı olmak için eğitilmiştir. Kendi ailesi tarafından verilen bu eğitimin çok özel bir yanı vardır. Küçük kız ailesinden gelen geleneğin 12 nesil sonra ilk kadın temsilcisi olacaktır...



Yaşamak Güzel Şey - Filmin fragmanını izlemek için resme tıklayın    

Müfit Can Saçıntı’nın yönettiği ve Müfit Can Saçıntı, Yasemin Çonka, Zihni Göktay ile Ayşegül Atik’in oynadığı Yaşamak Güzel Şey, sinema izleyicisiyle buluşuyor. Film, yaşam koşullarına boyun eğen, pısırık bir adam olan Müfit’in başına gelen talihsiz bir olaya başkaldırması ile bir anti kahramana dönüşmesini ve hayatın güzelliklerini keşfetmesini konu ediyor.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv