Hercai 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sevilen dizi Hercai' nin 7. Bölüm Fragmanı Yayınladı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Hercai 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Son günlerin konuşulan dizilerinden olan Hercai'de bir bölüm daha geride kalırken Hercai yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Hercai 7. bölüm fragmanında, Reyyan'ın elinden tutarak Nasuh Şadoğlu'nun karşısına dikilen Azat evleneceğini söyleyerek "Reyyan'ın yeri bu konaktır!" demesi damga vurdu. Yayınlanan 6. son bölümde; Miran, Reyyan’a neden ailesinden intikam aldığını anlatıyor. Miran babasının masum olduğuna inanırken Miran’ın nefretini de görüyor. Gönül ile Reyyan karşı karşıya geliyor. Gönül tam gerçekleri açık edecekken Miran Gönül’ün amcasının kızı olduğunu söylüyor. Reyyan’a söylediği yalanların altında ezilen Miran bu duruma katlanamıyor. Yaşadıklarından dolayı büyük bir pişmanlık yaşıyor. Bu sırada Yaren bu sefer de Gönül’ü arıyor. Kocasını geri alması için ona yardım teklif ediyor.

HERCAİ 7. BÖLÜM FARGMANI

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 6. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Reyyan, Miran ile evine gelip kardeşini görüyor. Gül'ün ısrarı ve abla sevgisi sayesinde aşılan bu engel yine de çok tehlikeli. Miran bir an bile Reyyan'ı bırakmıyor. Yaren uzaktan onları izlerken Nasuh, Reyyan'ı öldürebilmek için fırsat kolluyor ama Gül sayesinde her şey sorunsuz çözülüyor. Reyyan, Miran'dan neyin intikamının alındığını öğrenmek istiyor. Miran Reyyan ile konuşuyor. İntikam almasına sebep olan günü anlatıyor. Çok küçük olduğunu ve babannesinin ‘oğlum' diye bağırdığını söylüyor. Hazar'ın annesinin namusuna göz diktiğini ve babasının ona engel olmaya çalıştığını anlatıyor. Reyyan, Miran'ın sözlerini kabullenemezken Miran, annesi ve babasının Hazar tarafından katledildiğini söylüyor. Miran ettiği intikam yeminini de anlatıyor. Reyyan nefesi kesilerek gözyaşları ile Miran'ı dinliyor. Reyyan babasının sandığı gibi bile olmadığını söylüyor. Ama Miran bu sözleri duymuyor suçlamalarını bir bir sıralıyor.

GÖNÜL İLE REYYAN KARŞI KARŞIYA

Reyyan artık konakta serbestçe gezebiliyor. Bir sabah uyanır uyanmaz Miran'ın yanına gidiyor ama odada Gönül ile karşılaşıyor. Gönül hemen hesap sormaya başlıyor. ‘Konuşamadık biz seninle' diyerek kolundan tutup odaya sokuyor. Reyyan ona yalan söylediği için Gönül'e hesap soruyor. Gönül çeyiz sandığını açıp yalan söylemesinin sebebi olarak hayalleri olduğunu söylüyor. Gönül, Miran'a olan saplantılı sevgisini Reyyan'a göstermiş oluyor. O sırada Miran içeri giriyor. Tam da Gönül ona evlilik fotoğrafı gösterirken yapıyor bunu. Miran, Reyyan'a bir daha bu odaya girme diyerek çıkıyor. Reyyan, Sultan'I soruyor. Miran yengesi olduğunu söylüyor ayrıca Gönül onları duyarken Gönül'ün amcasının kızı olduğu anlatıyor.


ELİF'İN KİMLİĞİ SAKLANIYOR

Elif bir kez daha babannesine saldırıyor. Eve yeni başlayan hizmetçinin tavırları yüzünden şikayet eden Elif'in gerçekten Azize'nin torunu olduğu saklanıyor. Elif, hem Miran ve Reyyan'ın yaşadıklarının hesabını soruyor hem de evde tutsak olmasına kızıyor. Azize torununa söz geçiremiyor.

YAREN YİNE İŞ BAŞINDA

Yaren, Gönül'ü arayıp ona bir anlaşma teklif ediyor. Azat'ın Reyyan'I sevdiğini söyleyen Yaren işin sonunda Gönül'ün de kocasına kavuşacağını söylüyor. Gönül başta güvenmese de Yaren'in teklifini Kabul ediyor. Yaren her şeyi ağabeyi için yaptığını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv