Hercai 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve başarılı dizilerinden olan Hercai'nin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Hercai 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta cuma akşamı ATV ekranlarına kitleyen Hercai dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

HERCAİ 24. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE HERCAİ 23. BÖLÜM ÖZETİ...

Gerçeği herkesten önce öğrenen Zehra, ne yapacağını bilmeden ailesi ile Miran arasında sıkışıp kaldı.Babasının masum olduğunu ispat etmek isteyen Reyyan, Miran ile birlikte doğruları ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Mektubun babasının masumiyetini ispatlayacağını öğrenen Reyyan, Miran’la beraber gerçeklerin peşine düşer. Miran mektubun varlığına inanmazken Reyyan gerçekleri ortaya çıkarıp Miran’a ve Aslanbey ailesine bugüne kadar bildikleri gerçeklerin yanlış olduğunu kanıtlamak ister.

Zehra, Miran ve Hazar’la ilgili öğrendiği gerçek sonrası çok kritik bir kararın eşiğindedir. Ailesi ve Miran arasında kalan Zehra’nın kararı ne olacaktır? Azize Aslanbey’in varlığından yeni haberdar olduğu mektup yüzünden intikam planı tehlikeye girer.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv