Hercai 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizide neler oldu, Hercai 2. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Hercai 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'de yeni dizi Hercai 1. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizi ilk bölümüyle beğeni kazanırken şimdiden gelecek hafta beklenmeye başlandı. Hercai 2. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Hercai ilk bölüm özeti

Midyat'a, İstanbullu br ş adamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklf eder. Torunu Reyyan'ı da ister. Ancak yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un .ok iyi bir kısmet dedği Miran için farklı planları vardır. Ona torunverecektir ama istediği torunu değil. Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken Miran'ın planlarından habersizdir. İki erkek arasındaki verilecek karar merakla beklenirlen gelen haber Reyyan ve Yaren2in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi , iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı iş adamı ile Midyat'ın güzelliği dillere destan Reyyan'ı kavuşabilecek mi? 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv