Hekimoğlu yeni bölüm Kanal D canlı yayını

Hekimoğlu yeni bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Kanal D canlı yayınında Hekimoğlu'nu izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu yeni bölüm Kanal D canlı yayını

Ekranların sevilen dizilerinden Hekimoğlu 28. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kanal D canlı yayınında şuan yayınlanmakta olan dizide bu hafta neler olacak? İşte detaylar ve Kanal D Canlı Yayını...

Hekimoğlu 28. bölüm özeti

Ekip, kafasında kurşun parçaları olmasına rağmen kahkaha atmaya devam eden bir vakayla ilgilenir. Mehmet Ali’nin vakaya karşı önyargılı olduğu kimsenin dikkatinden kaçmaz. Oysa vaka Mehmet Ali’nin geçmişinden biridir. Hekimoğlu olay yeri incelemeye Mehmet Ali’yi gönderir. Fakat Mehmet Ali vakanın evinde hastalığın sebebinden çok daha fazlasını bulur ve hastalık ona da bulaşır. Tanı koymak için sınırları zorlayan Hekimoğlu, hastane yönetimine karşı İpek’i zor durumda bırakır.

Hekimoğlu 27. bölüm özeti

Ateş'i iki zor vaka bekliyor ve bu defa işler sarpa sarıyor!On gündür uyuyamayan bir hastanın iyileşmesi için karaciğer nakline ihtiyacı vardır. Naklin gerçekleşmesi için Hekimoğlu kendine has bir yol seçer. Bu yol, Zeynep’le aralarında gerilim yaşanmasına neden olur. Ama bu kadarla kalmaz… Hekimoğlu’nun ganyan bayisinde karşılaştığı diğer hastaya yakınlığı ise İpek’in dikkatini çeker. Doktorlardan ilgi bekleyen bu kadın hastanın varlığı Hekimoğlu ve İpek’i karşı karşıya getirir.  

Kanal D canlı yayını izlemek için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv