Hekimoğlu 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu'nun 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Hekimoğlu 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta salı akşamı Kanal D ekranlarında buluşan Hekimoğlu dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandıç Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

HEKİMOĞLU 7. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE HEKİMOĞLU 6. BÖLÜM ÖZETİ...

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne evsiz bir kadın yatırılır. Orhan kadının durumuyla fazlasıyla ilgilenirken, Mehmet Ali vakayı almamak için direnir. Zeynep, Hekimoğlu'na verdiği doğum günü hediyesinin açılmadığını görünce hayal kırıklığı yaşar. Mehmet Ali'nin davranışları ise günbegün Hekimoğlu'na benzemektedir.

Hekimoğlu ve ekibi evsiz kadının hayatını kurtarabilecek mi?

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne evsiz bir kadın yatırılır. Orhan kadının durumuyla fazlasıyla ilgilenirken, Mehmet Ali vakayı almamak için direnir. Hekimoğlu, İpek'le uğraşmaya devam ederken Zeynep, Hekimoğlu'na verdiği doğum günü hediyesinin açılmadığını görünce hayal kırıklığı yaşar. Mehmet Ali'nin davranışları ise günbegün Hekimoğlu'na benzemektedir.

İpek ve Hekimoğlu arasındaki çekişmenin bir galibi olacak mıdır? Orhan ve Mehmet Ali bu vakaya neden farklı tepkiler vermiştir? Evsiz kadının gerçekte kim olduğu ve başına gelenler açığa çıkacak mıdır? Mehmet Ali'nin bileğindeki hissizliğin sebebi nedir? Hekimoğlu ve ekibi bu gizemli kadının hayatını kurtarabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler