Hekimoğlu 27. bölüm fragmanı yayında mı?

Hekimoğlu bu hafta 26. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilerek takip edilen dizide bu hafta neler yaşandı, Hekimoğlu 27. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Hekimoğlu 27. bölüm fragmanı yayında mı?

Hekimoğlu 26. bölümüyle Kanal D'de izleyicilerle buluştu. Uzun süredir yayında olan dizi sevilerek takip edilmeye devam ediyor. Hekimoğlu 27. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Hekimoğlu 26. bölüm özeti

Hekimoğlu, yıllar önce kaybettiği bir vakayla aynı semptomları gösteren hastanın peşine düşer. Ne var ki peşine düştüğü aslında İpek’in hastasıdır. Bir yandan hastanenin düzenlediği yardım balosundaki İpek’i oyalarken, bir yandan da hastalığın nedenini bulmak için riskli yolları dener. Hastanın durumunu tehlikeye atması onu İpek’le karşı karşıya getirecektir. Diğer yandan Zeynep ve Mehmet Ali arasında gerilim tırmanır. Zeynep’le aynı vaka üzerine makale yazan Mehmet Ali’nin, makaleyi Zeynep’ten izinsiz yayımlaması ikiliyi arkadaşlıklarını sorgulama noktasına getirir.

Hekimoğlu 27. bölüm fragmanı yayında mı?

Hekimoğlu 25. bölüm özeti
Hekimoğlu kurul kararıyla bölüm şefliğini Mehmet Ali’ye devreder. Mehmet Ali için bu güzel bir gelişme gibi görünse de işler tahmin ettiği gibi yürümez. Hekimoğlu onu bezdirmek için elinden geleni yapacaktır.  Bu arada Selin evliliğindeki sorunları Hekimoğlu’na anlatır. Bu konuşma ikiliyi kimsenin tahmin edemeyeceği bir noktaya sürükler. Diğer yandan ileri yaştaki bir hastanın durumu giderek kötüleşir. Tek şansı organ naklidir ancak kurul, hastanın yaşı sebebiyle nakil onayı vermez.  Buna rağmen Hekimoğlu pes etmeyecektir. Hastasını kurtarmak için her yolu dener.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler