Hekimoğlu 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Hekimoğlu 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her salı akşamı izleyenleriyle buluşan Hekimoğlu dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

HEKİMOĞLU 20. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE HEKİMOĞLU 19. BÖLÜM ÖZETİ...

Hekimoğlu’na gelen vaka bu kez her zamankinden farklıdır. İpek’in yıllardır tanıdığı, evinde tamirat işlerine bakan genç bir adam gözlerinin önünde çatıdan düşer. Üstelik çatıya çıkmasını isteyen de İpek’tir. Genç adam apar topar hastaneye kaldırılır.

Durumu giderek kötüleşirken İpek en güvendiği doktordan, Hekimoğlu’ndan yardım ister. Ancak duyduğu vicdan azabı İpek’in bir kenara çekilip beklemesine mani olacaktır. Hal böyleyken İpek yıllar sonra yeniden doktor olarak karşımıza çıkar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv