Hekimoğlu 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu'nun 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Hekimoğlu 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta salı akşamı Kanal D ekranlarında buluşan Hekimoğlu dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE HEKİMOĞLU 9. BÖLÜM ÖZETİ...

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan 13 yaşındaki Ali’nin hastalığına teşhis konulamayınca dosyayı tıbbi tanı tedavi bölümü devralır. Ali arkadaşlarının düzenlediği ruh çağırma seansından sonra hastalanmıştır ve lanetlendiğine inanmaktadır. Ali’nin durumu gittikçe kötüleşirken, tüm bulgular şarbona işaret eder. Orhan, at yarışı izlemeye beraber gitmediği için Hekimoğlu'ndan bir ton laf işiteceğini düşünür. Fakat İpek, Hekimoğlu'nun Zeynep'le gittiğini söyler. Bu haber gündeme bomba gibi düşer. Öte yandan Emre'nin beklenmedik bir misafiri vardır. 

Zeynep, Hekimoğlu ile arasında olanlara yanlış anlamlar mı yüklemektedir? İpek neden Zeynep'in hareketlerini gözlemlemektedir? Emre, Hekimoğlu ve Zeynep'in birlikte çıktığını duyunca ne tepki verecektir? Hastaneye yatan Ali sağlığına kavuşabilecek midir? Yoksa gerçekten lanetlenmiş olabilir mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv