Hayat Sırları 11. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star tv'de yayınlanan Hayat Sırları 10. bölümüyle ekrana geldi.Son bölümde neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Hayat Sırları 11. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Hayat Sırları 10. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizide bu hafta Kuzgunlar torun haberiyle sarsıldı... Hayat Sırları 11. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Hayat Sırları 10. bölüm özeti

Seher, Zeyno’ya kavuşmanın yollarını ararken sorumlulara ceza çektirmeye kararlı. Burak yaşadığı yıkıntıyla bir daha Seher’le eskisi gibi olamayacağına karar veriyor. Meryem’in elindeki kanıtlar Ayşen’i yıllarca hapis yatırabilir. Selma Kuzgunlara hesap sormaya geliyor. Mustafa’nın yardımına geçmişinden gelen hiç beklemediği biri yetişiyor!

Hayat Sırları 9. bölüm özeti

Burak, Zeyno’nun kendi kızı olmasının şokunu atlatmaya çalışırken, Mustafa bilinmez bir yolculuğa çıkmıştır. Mustafa’nın gizemli bir koruyucusu vardır.  Seher kızını kaçıranlardan hesap sormaya kararlıdır. Burak, Seher’in gerçekleri saklamasını hazmedebilecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv