Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı çıktı! Hayat Şarkısında neler olacak

Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisinde neler olacağının ipuçları verildi

Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı çıktı! Hayat Şarkısında neler olacak

Sevilen dizi Hayat Şarkısı 48. bölümüyle ekranlara gelmişti. Takipçilerinden tam not alan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Hayat Şarkısı 48. Bölüm özeti

Bayram Cevher evi terk ediyor; Süheyla Cevher hesaplaşmaya gidiyor. Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hülya ve Kerim kendi hayatlarını kurmaya çalışırken bir yandan da ailede patlak veren sorunlarla baş etmek zorunda kalırlar. Süheyla Cevher, oğlu Hüseyin’den Bayram Cevher’in yerini öğrenir ve kocasını görmek için yola çıkar fakat herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı

Önceki bölümde neler olmuştu?

Bayram Cevher oğullarını kurtarma umuduyla Memo’yu da alıp gittiğinde, Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçer. Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kalmıştır. Bayram Cevher’in bu çok zor kararı bir felakete mi yol açacak, yoksa hepsi akıllıca bir planın parçası mıydı?

Oyuncu kadrosu: Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya,Ahmet Mümtaz Taylan,Seray Gözler,Pelin Öztekin, Olgun Toker, Almila Bağrıaçık, Deniz Altan

Burcu Biricik kimdir?
(d. 4 Mayıs 1989, Elmalı, Antalya), Türk oyuncu.

4 Mayıs 1989 tarihinde Elmalı ’da doğdu. 2006 yılında Antalya ’da düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı Tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı.[3] Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

Burcu Biricik kimdir?
2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı.[5] Daha sonra Toprağın Günlüğü kısa filmi. çeken Biricik, Kanal D' de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl 2011 ve Ustura Kemal 2012 dizilerinde küçük roller aldı. Show TV 'de yayımlanan Düşman Kardeşler 2012 dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı. Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev 2013 dizisinde Seda karakterini canlandırmış ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamıştır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı. Halen Kanal D dizisi Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv