Hayat Bazen Tatlıdır 24. bölüm fragmanı çıktı mı?

Hayat Bazen Tatlıdır 23. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler yaşandı. Yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Hayat Bazen Tatlıdır 24. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'nin sevilen dizilerinden olan Hayat Bazen Tatlıdır 23. bölümle izleyici karşısına çıktı. Duygusal komedi tarzındaki dizide bu hafta şok eden bir olay yaşandı ve rafting yapmaya giden gençlerden biri suda kaybolur... Hayat Bazen Tatlıdır 24. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Hayat Bazen Tatlıdır 23. bölüm özeti
hayat bazen tatlıdır


Tamer’in planı işler. Hayat, Cerrah’a büyük bir öfke duyar. Cerrah gerçekleri bir türlü Hayat’a anlatamaz. Koray abisinin tavsiyesine uyarak Sevda’ya romantik zamanlar yaşatır. Gözde ve Burak uzun süren ayrılığın acısına dayanamaz ve yeniden kavuşurlar. Bariyer ve Emoji Emel gizemli hırsızın kim olduğunu öğrenir. Şerif’in annesi müstakbel gelinin kim olduğunu öğrenmek için okula habersiz baskın yapar! Müstehak Şerif’in yerine müdür olunca ortalık karışır! Hayat, öğrencilerini doğal hayatı görmeleri ve yaşamaları için kampa götürür. Koray’ın ısrarı ile rafting yapmaya kalkan gençlerden biri azgın suların içinde kaybolur!

Oyuncu kadrosu; Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan, Ufuk Özkan, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş, Anıl Tetik, Sevda Erginci, Melis Sezen, Zeynep Alkan, İlayda Çengel, Elif Doğan, Alihan Aracı, Nedim Suri, Temmuz Uğur Yıldız, Gamze Topuz, Lale Başar

Birce Akalay kimdir?

(d. 19 Haziran 1984, İstanbul) Türk oyuncu.
Birce Akalay kimdir?
Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir. 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu şu anda Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamaktadır.

Kanbolat Görkem Arslan kimdir?
Kanbolat Görkem Arslan kimdir?

Kanbolat Görkem Arslan, daha çok dizi odaklı projelerde yer almış ve çok sayıda dizide usta isimler ile kamera karşısına geçmiştir. Son dönemde Poyraz Karayel gibi dizilerden tanıdığımız Kanbolat Görkem Arslan, 4 Kasım 1980 tarihinde Düzce’de dünyaya gelmiştir. Düzce’de eğitimini tamamladıktan sonra çocukluk yıllarından itibaren hayali olan oyunculuğa yönelen ve bu alanda eğitim almak üzere Ankara’ya gelen Görkem Arslan, Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girmiş ve buradaki eğitimini başarıyla tamamlayarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler