Hangi müzede sanat eserlerini farelerin kemirmesini engellemek için kediler beslenmektedir

Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel 31Aralık 2017 Pazar tarihinde ekranlara geldi. Hangi müzede sanat eserlerini farelerin kemirmesini engellemek için kediler beslenmektedir sorusu yarışmacıları çok zorladı.

Hangi müzede sanat eserlerini farelerin kemirmesini engellemek için kediler beslenmektedir

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında program sunucusu Murat Yıldırım 30 bin TL değerinde bir soru sordu. Milyonerde bu akşam hangi müzede sanat eserlerini engellemek için kediler beslenmektedir sorusu soruldu. Bu sorunun yanıtı bu akşam cevabını buldu. 

Türkiye’de milyolarca izleyicinin takip ettiği yarışma programında gecenin soruları yarışmacıları zorladı. Oktay Kaynarca ve Ferhunde karakteriyle tanınan oyuncu Deniz Çakır, Murat Yıldırım'ın 30 bin tl değerindeki sorunun yanıtlarken kararsız kaldı. 

Sorunun şıklar A - Mısır Müzesi B - Louvre Müzesi C- Tate Modern Müzesi D - Hermitage Müzesi oldu. 

Yarışmacılar yarı yarıya joker hakkını kullandı.  A ve B şıkları elendi. Oktay Kaynarca cevap olarak Hermitage müzesi dedi.

Doğru yanıt Hermitage Müzesi çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv