Güvercin 6. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Güvercin'in 6. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Güvercin 6. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta pazar akşamı Star Tv ekranlarında buluşan Güvercin dizisinin 6. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

GÜVERCİN 6. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE GÜVERCİN 5. BÖLÜM ÖZETİ...

Zülüf on beş yıl önce cinayet mahalinde gördüğü silahın aynısını Kenan’ın odasında görünce aklı karışmıştır. Kenan’dan bu silahın onda ne işi olduğunu açıklamasını isterken yanlışlıkla Kenan’ı vurmuştur. Zülüf, yanlışlıkla Kenan'ı vurur. Ökkeş cezaevinden çıkmış, konağa geri dönmüştür.

Ökkeş, ağabeyine karşı hala öfkelirdir. Kendisini polise nasıl teslim ettiyse Zülüf'ü de teslim etmesini ister. Bu olay Kevsa, Celil ve Ökkeş için Zülüf'ün konağa intikam için geldiği tezini savunmaları için bulunmaz fırsat olur.

Kenan'sa Zülüf'ün barış için konağa döndüğünü düşünürken, bu olayla bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak Zülüf'ün ısrarla babasının katil olmadığını söylemesi onun da kafasını karıştırmaya başlayacaktır.

Zülüf, geçmişte bu cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğini bulmak ve babasının adını temize çıkarmak için konağa dönmüştür. Kenan’a artık kan dökülmemesi ve her şeyin yoluna girmesi için döndüğünü söylemek zorunda kalır.

Kenan’sa Zülüf’ün konağa dönmesiyle içten içe umutlanır. Kevsa ve Celil, Ökkeş’i içeriden çıkarmanın derdindedir. Zülüf, yıllardır sakladığı tesbih tanesiyle bu işi çözmesinin hiç de kolay olmadığının farkına varır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler