Güvercin 5. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Güvercin'in 5. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Güvercin 5. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta pazar akşamı Star Tv'de buluşan Güvercin dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

GÜVERCİN 5. BÖLÜM 1. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE GÜVERCİN 4. BÖLÜM ÖZETİ...

Zülüf, geçmişte bu cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğini bulmak ve babasının adını temize çıkarmak için konağa dönmüştür. Kenan’a artık kan dökülmemesi ve her şeyin yoluna girmesi için döndüğünü söylemek zorunda kalır. Kenan’sa Zülüf’ün konağa dönmesiyle içten içe umutlanır. Kevsa ve Celil, Ökkeş’i içeriden çıkarmanın derdindedir. Zülüf, yıllardır sakladığı tesbih tanesiyle bu işi çözmesinin hiç de kolay olmadığının farkına varır.

Ökkeş, düğünde öfkesine engel olamayarak Bedir'i vurmuştur. Kenan babasının katili olarak gördüğü Bedir'i, ölmesin diye hastaneye taşımak zorunda kalır. Bedir hemen ameliyata alınır. Bedir'in vurulması, sulhu Cibranoğulları'nın bozdukları anlamına gelmektedir.

Ökkeş Bedir'i vurduktan sonra ortadan kaybolur. Kevsa ve Celil Ökkeş'in yakalanmaması için ellerinden geleni yaparlar. Kenan'sa kardeşini adalete teslim etmek zorunda olduğunu düşünmektedir. Zülüf, babasını vuran aileye iyice düşman kesilmiştir.

Onun için Kenan da onlardan biridir. Artık sulhun bozulduğunu gerekçe göstererek konağa dönmemeye kararlıdır. Ancak hiç beklemediği bir olayla karşılaşınca, bu kararını sorgulamak zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv