Gülümse Yeter 12. Bölüm fragmanı yayında mı?

Gülümse Yeter yeni bölümüyle Show tv ekranlarındaydı

Gülümse Yeter 12. Bölüm fragmanı yayında mı?

Show Tv'nin son dönemlerdeki en çok beğenilen dizilerinden biri olarak göze çarpan Gülümse Yeter 11. bölümüyle yayınlandı.  Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu gibi isimler bulunduran dizi yine beğenilerek takip edildi. Gülümse Yeter 12. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı.

BU HAFTA NELER OLDU?

Dizide miras her ne kadar tek varis Sarp'a kalsa da, yine de evlenme şartı olması işleri yolundan çıkarır ve eğlenceli olayların yaşanmasına neden olur. Bu bölümde hazine bulmak umuduyla gömüye başlayan Özdemir'ler beklediklerini bulamazlar ancak başlarını derde sokarlar. Lütfü ve Emre'nin evi delik teşik etmesine öfkelenen Hasan eline kazma-küreği alır! Hasan'ın Lütfü için düşündüğü ceza ders niteliğinde olur! İnşaatlara patron olarak giden Lütfü bu kez amele olarak çalışmak zorundadır. Öte yandan Yasemin için de bir şeyler düşünen Hasan Efendi, iş bulup çalışmasını, para kazanmanın zorluğunu anlamasını ister. Yasemin için zorlu süreç Sarp'ı tanımasına vesile olacaktır. Öte yandan Gül ise Seçil ile Kemal arasında verdiği mücadeleyi Sarp'ın yardımıyla unutmaya çalışır.
 gülümse yeter
Oyuncu kadrosu: Erdal Özyağcılar,Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin'in

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv