Gülperi 5. Bölüm Fragmanı – Gülperi 4. Bölümde neler oldu?

Televizyon ekranlarının yeni dizisi Gülperi 4. Bölümü ile ekranlara geldi. Gülperi 5. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Gülperi 5. Bölüm Fragmanı – Gülperi 4. Bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve kısa zamanda çok sayıda kişi tarafından takip edilmeye başlanan Gülperi 4. Bölümü ekranlara geldi. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Gülperi 5. Bölüm fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.

5. BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlanan bölüm sonrasında herkesin merakla beklediği yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında bu sayfada olacak.

Gülperi 5. Bölüm Fragmanı – Gülperi 4. Bölümde neler oldu?

4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar. Gülperi oğlunun kendisine olan nefretiyle daha yakından yüzleşirken onu korumak için elinden geleni yapmaya da devam eder.

Kadir bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalarken, Şeyma Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlar. Yakup Gülperi’nin başının derde girmesini, torunlarını geri almak için bir koz olarak kullanmaya hazırlanmaktadır. Can ise annesinin yokluğuyla yeniden sınanmak zorunda kalır ve bu durumdan Hasan’ı sorumlu tutar.

Gülperi ailesini bir arada tutmak için her şeyi feda etmeye hazırdır ve Kadir’in kendisine bu konuda verdiği söze inanmaktadır. Ancak yaşayacakları büyük şok onları yeni bir mücadeleye itmek zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv