Gülperi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sevilen dizi Gülperi'nin 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte yeni fragman...

Gülperi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Show Tv'de her cuma ekranlara gelen sevilen dizi Gülperi'nin 28. Bölüm Fragmanı izleyenlerle buluştu. Fragmanda yeni bölüme dair ipuçları da yer aldı. Gülperi izleyenlerini bu hafta neler bekliyor? İşte yeni fragman...

GÜLPERİ 28. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Eve gelen Kadir’in, Gülperi’nin veda mektubunu bulduğu tanıtımda Eyüp, Şeyma’ya tehlikeli yüzünü bir kez daha gösteriyor. Gülperi’nin düşünceli halleri dikkat çekerken, Kadir ve Hasan’ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

GÜLPERİ 27. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Hasan babsına doğru giden annesini takip eder. Bu işi bitirmeye kararlıdır. Bu sırada Kadir de Eyüp ile karşı karşıya gelmiştir. Kadir silahını çeker. Eyüp ona kendini nasıl bulduğunu sorar. Kadir’e alaycı sözlerle kafan acıyor mu? der. Kadir arkadan saldırmayı iyi biliyorsun diyere elindeki silahı kenara atar. Ardından “Bakalım şimdi ne yapacaksın?” der. Eyüp ile yumruk yumruğa dövüşmeye hazırlanan Kadir’e “Karımı çaldığın andan itibaren hep bu anı bekledim” diyerek meydan okur.


“O SENİN DEĞİL BENİM KARIM”

Kadir “O senin karın değil benim karım” deyince Eyüp üzerine saldırır. Yumruk yumruğa birbirlerine girerler. Eyüp Kadir’e Gülperi’nin Adliye’ye giderek ondan boşanmak için dilekçe verdiğini ona döneceğini söyler. Kadir Eyüp’ün üzerine saldırır ve onu evire çevire dövmeye başlar.

KADİR’İ ÇİLEDEN ÇIKARAN İTİRAF

Bu sırada Eyüp ile buluşmak için gelen Gülperi onları dövüşürken bulur. Gülperi Kadir’i görünce ço şaşırır. Gülperi’ye burada ne işi olduğunu sorar. Eyüp Gülperi’nin dilekçeyi verdiğini söyleyerek ondan Kadir’e dilekçeyi göstermesini ister. Gülperi olanları açıklamaya çalışırken Kadir deliye döner. Ona korkmaması gerektiğini söyler. İşte tam bu sırada elinde silahla Hasan çıkagelir.

KADİR VURULUYOR

Silahını Eyüp’e doğrultur. Ona “Bu sana son babA deyişim” diyerek ateş etmeye hazırlanır. Gülperi şoke olur. Hasan’a ne yaptığını sorar. Hasan annesine yaklaşma derken Kadir de silahı indirmesini ister. Eyüp “bana mı sıkacaksın?” diyerek karşısına dikilir. “Yüreğin varsa sık” der. Kadir ve Gülperi son anda onu vazgeçirmeye çalışsa da Eyüp’ün kışkırtıcı sözleri son damla olur. “Neden benim böyle bir babam var?” diyerek silahını ateşler.

KADİR’İN YAŞAM SAVAŞI

Gülperi’nin son andaki müdahalesi ile silahtan çıkan kurşun Kadir’e isabet eder. Hasan ve Gülperi donup kalır. Kadir yere yığılır. Kadir acele ile hastaneye kaldırılır. Durumu kritiktir. Hasan ve Gülperi perişan haldedir. Şimdi herkes ameliyata alınan Kadir’den gelecek umutlu bir haber beklemektedir.

CAN’DAN DUYGUSAL SÖZLER

Artemis yoğun bakımdaki babasının yanına gider ve gözyaşları içersinde ona “Aslında sen benim çınarımsın. senin gölgen yeter bana” der. Can ise Kadir’in vurulmasından en çok etkilenen kişidir. Artemis ve Bedriye’ye, Kadir Baba’sını ele ele, kol kola aynı anne babadan doğmuş gibi öz kardeş gibi bekleyeceklerini söyler ve ellerinden tutar. Can’ın bu sözleri Bedriye ve Artemis’i derinden etkiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv