Gülperi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Show TV'de ekranlara gelen sevilen dizi Gülperi'nin 27.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair ipuçları fragmanda yer aldı.

Gülperi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her hafta cuma günü izleyicilerle buluşan Gülperi son olarak 26. bölümüyle ekranlara gelmişti. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni tanıtımı da çıktı. Gülperi  27. bölüm fragmanı yayınlanırken fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. 

GÜLPERİ 27.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

fFragmanda; Hasan'ın yanlışlıkla vurduğu Kadir hastanede yaşam savaşı veriyor. Artemis babasına "senin gölgen yeter bana" derken Can da Bedriye ve Artemis ile birlikte onu bekleyeceklerini söylüyor. Gülperi, gözyaşları içerisinde onu çok sevdiğini haykırıyor.

GÜLPERİ 26.BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ

Şeyma’yı kaçıran Eyüp Kadir’e şartlarını söyler. Polise haber vermesi durumunda Şeyma’nın öleceğini söyler. Kadir çileden çıkar. Gülperi Kadir’i yatıştırmaya çalışırken Eyüp’e “Tamam ben geleceğim” der. Kadir, bu işin sonunun iyi olmayacağını söyledi,ğinde is Eyüp, “bu işin sonunu düşünen kim? Ben Gülperi’yi istiyorum” diyerek Kadir’e bir saat zaman tanır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv