Gülperi 26. bölüm fragmanı yayında mı?

Gülperi 25. bölümüyle yayınlandı. Kısa sürede beğeni toplayan dizide bu hafta neler oldu, Gülperi 26. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Gülperi 26. bölüm fragmanı yayında mı?

Show TV'de ekranlara gelen Gülperi 25. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Kısa sürede beğeni toplayan dizi hayranlarını ekran başına topladı. Gülperi 26. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.

Gülperi 25. bölüm özeti


Kadir’in elinde boşanma dilekçesiyle yakaladığı Gülperi’ye tepkisi sert olurken, ikilinin evliliğini öğrenen Eyüp intikam için geliyor. Can, Gülperi’nin hayata tutunmasını sağlarken Hasan’ın annesine öfkesi dinmiyor. Şeyma’nın kaçırıldığı heyecan dolu tanıtımda Kadir ve Yakup Ağa uzun zamandan sonra karşı karşıya geliyor. Kadir, Gülperi’ye zarar veren Yakup’u, “Bunun hesabını vereceksin!” sözleriyle açıkça tehdit ederken, ikili arasında olacaklar merakla bekleniyor. 

Gülperi 24. bölüm özeti
 Gülperi ve Kadir'in evlendiğini öğrenen çocuklar ailelerine adeta isyan edecekler. Tanıtımda Hasan ve Artemis'in anne ve babalarına karşı geldiği tansiyonu yüksek sahneler büyük merak uyandırdı. Tanıtımda Kadir'in kızı Artemis ve Gülperi'nin çocukları Hasan, Bedriye ve Can'ın bir araya gelerek ailelerine cephe alması da dikkatleri çekti.  Ailelerine adeta savaş açan çocuklarının karşısında yeni bir sınav verecek olan Gülperi ve Kadir'in evlilikleri için karar alacaklar

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler