Gülizar 9. bölüm fragmanı çıktı mı?

Gülizar 8. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Gülizar 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Gülizar 9. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gülizar 8. bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Sevilen dizide bu hafta heyecan doruktaydı. Gülizar 9. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.
Gülizar 8. Bölüm özeti

Gülizar’ın kaçırılması Suzan, Hayriye ve Fettah’ı yıkmıştır. Teksoy’un tehlikeli bir katil olduğunu bilen Murat, bir an önce Gülizar’ı bulmak zorundadır. Teksoy kaçış planını uygulamaya başlar ve  Suzan’a mesaj gönderir. Gülizar’ın görüntülerinin olduğu mesaj üzerine Murat iz sürmeye başlar. Gülizar’ın kaçırılmasını kullanmak isteyen Kartal, aileden gizli basın toplantısı düzenleyip Gülizar’ın kaçırıldığını duyurur.

Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır. Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur.  Hesaba katmadıkları şey ise Murat’tır. Genç adam Teksoy’a sandığından çok daha yakındır.

Kaçırılan Gülizar için fidye isteniyor; Murat, onu kurtarmak için her yolu deniyor! Gülizar yeni bölümüyle 10 Mart Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Murat, korku dolu anlar yaşayan Gülizar’ı kurtarabilecek mi? Murat ve Gülizar’ı bekleyen büyük sürpriz ne?

7. Bölümde neler oldu?

Gülizar’ı sonsuza kadar kaybetmek istemeyen Murat, Gülizar’a duygularını açar!

Gülizar’ın çiftliği terk etmesi Murat’ın duygularını tetiklemiştir. Gülizar’ı sonsuza kadar kaybetmek istemeyen Murat, Gülizar’a duygularını açar. Murat’ın ilanı aşkı karşısında Gülizar’ın tavrı ne olacaktır? 

Suzan Gülizar’ın düzene giren hayatının bozulmasını asla istemez. Şerif’in Gülizar üzerinde tehdit oluşturmaması için polise gidip teslim olur. Bahri cinayetini üstlenir. Suzan’ı kurtaracak görüntüler Fettah’tadır fakat bir el görüntüleri almıştır. Murat yardımlarına koşar. Murat, Suzan’ı kurtaracak görüntüleri bulmayı başarabilecek midir?

Gülizar Hayriye’den ailesinin başına gelenleri öğrenmiştir. Hayriye’nin asıl isteği Gülizar’ın gidip otele yerleşen Candan, Tuğrul ve Mine’yi de evine almasıdır. Gülizar zor duruma düşen kardeşlerine yardım edecek midir? İzbe bir otelde zor anlar yaşayan Candan ve çocuklarının her şeyi yoluna koymak için planları nedir? Hayriye torunlarını tekrar bir araya getirebilecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv