Gülizar 6. bölüm fragmanı yayında mı?

Gülizar 5. bölümüyle izleyisiciyle buluştu. Bu hafta neler yaşandı, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Gülizar 6. bölüm fragmanı yayında mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gülizar 5. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta Gülizar hayatının teklifini aldı... Gülizar 6. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak

Gülizar 5. bölüm özeti

Veysel’in yıllardır saklamaya çalıştığı yüz kızartıcı geçmişinin ortaya dökülmesi Murat ile Mine’nin nişanının yarıda kalmasına neden olmuştur. Candan’ın kırıcı sözleri de bardağı taşıran son damla olur. Murat ve Mine ayrılacak mı? Bu arada Teksoy ve Şerif, Gülizar’a adım adım yaklaşmaktadır. Ünlü yapımcı Kartal, Fuat vasıtasıyla Gülizar’a reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.  

Gülizar 4. bölüm özeti

Teksoy, Murat’ın arabasının izini sürüp sonunda çiftliğin kapısına dayanmıştır. Gülizar ve Suzan çiftlikte kalmanın kendileri için daha güvenli olduğuna karar verirler ve Hayriye’nin onlar için hazırlattığı eve yerleşirler. Bu arada Mine ve Murat’ın nişan hazırlıkları da hız kazanmıştır. Veysel ise bunca yıldır herkesten sakladığı karanlık geçmişinin ortaya dökülmemesi için çok büyük bir çaba göstermektedir.

Gülizar ve Fettah söyledikleri şarkı ile sonunda keşfedilmişlerdir. Hayallerine bir adım daha yaklaşan ikili, henüz kendilerini keşfeden müzik prodüktörü Kartal'dan habersizdir... Kartal ise Gülizar'ı mutlaka bulmayı kafasına koymuştur. Öte yandan çiftlikte durumlar karışmıştır. Bir yandan Mine ve Murat'ın nişan hazırlıkları sürerken diğer yandan Veysel'in geçmişinden gelen kişi herkesi tedirgin eder. Veysel'in çok çekindiği Rüştü, hapisten çıkmıştır. Peki Rüştü'nün ortaya çıkması ne gibi gelişmelere yol açacaktır? Geçmişe dair saklanan sırlar ortaya çıkacak mıdır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv