Gülizar 10. bölümle final yaptı!

Gülizar 10. bölümüyle ekranlara gelerek final yaptı. Erken final yapan dizide neler oldu? İşte detaylar

Gülizar 10. bölümle final yaptı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gülizar 10. bölümüyle erken final yaptı. Reyting savaşının kurbanı olan Gülizar'ın final bölümünde neler oldu? İşte detaylar
Gülizar 10. Bölüm özeti

Basın toplantısı sonrası Gülizar ve Murat meraklı bakışlar arasında şirketten çıkar. Büyük bir skandal yaşadıklarını düşünen Hayriye’nin ve ailenin Gülizar’a olan öfkeleri iyice artmıştır. Yaşanan olaylar karşısında Mine’nin tavrını merak ederlerken o ise herkesi şaşırtır.

Gülizar ve Murat’a hiç bir şekilde ulaşamayan Suzan ve Fettah iyice panik olmuştur. Teksoy’un ikisinin başına bela olduğunu düşünürlerken Tuğrul ve Candan Mine’den şüphelenir. Onlara göre Mine’nin tavırları hiç normal değildir.

Bütün bunlar olurken Teksoy’u saklayan Mine, herkesi sarsacak planlar içine girmiştir. Mine’nin planı nedir? Suzan ve  Fettah, Gülizar ve Murat’ı bulabilecek midir? Herkese ve her şeye rağmen iki aşık aşklarını özgürce yaşayıp mutlu olabilecek midir?

9. bölümde neler oldu?
Son olarak Gülizar'ın da Murat'a olan hislerini itiraf etmesi ikiliyi yakınlaştırmıştı. Murat ve Gülizar aşkı giderek büyürken, bu aşka Hayriye Hanım'ın şahit olması her şeyi alt üst edecektir. Murat ve Gülizar'ı yakınlaşırken gören Hayriye Hanım, deliye döner. İkili ise bu olayın şokuyla ne yapacağını bilemez. Hayriye Hanım artık Gülizar'ın yanında değil karşısındadır. Bu durumdan sonra büyük bir üzüntü yaşayan Gülizar, aşkı ve ailesi arasında kalmıştır. Bu durumu çevresindekilere nasıl açıklayacaktır. Aşk dedikoduları kısa sürede herkesin kulağına gider. Veysel de bu aşka karşı çıkanlar arasındadır ve oğluyla büyük bir tartışma yaşar.

Murat ve Gülizar'ın hayatında artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. İkiliyi bekleyen zor günler kapıdadır. Peki Gülizar bu zor durumdan yara almadan kurtulabilecek midir? Murat, sevdiği kadının yanında olacak mıdır?

8. bölümde neler oldu?

Gülizar’ın kaçırılması Suzan, Hayriye ve Fettah’ı yıkmıştır. Teksoy’un tehlikeli bir katil olduğunu bilen Murat, bir an önce Gülizar’ı bulmak zorundadır. Teksoy kaçış planını uygulamaya başlar ve  Suzan’a mesaj gönderir. Gülizar’ın görüntülerinin olduğu mesaj üzerine Murat iz sürmeye başlar. Gülizar’ın kaçırılmasını kullanmak isteyen Kartal, aileden gizli basın toplantısı düzenleyip Gülizar’ın kaçırıldığını duyurur.

Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır. Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur.  Hesaba katmadıkları şey ise Murat’tır. Genç adam Teksoy’a sandığından çok daha yakındır.

Kaçırılan Gülizar için fidye isteniyor; Murat, onu kurtarmak için her yolu deniyor! Gülizar yeni bölümüyle 10 Mart Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Murat, korku dolu anlar yaşayan Gülizar’ı kurtarabilecek mi? Murat ve Gülizar’ı bekleyen büyük sürpriz ne?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv