Gözaltı'nın birincisi kim oldu? Göz6 final sonucu

Göz6 yarışmasının birincisi kim oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Gözaltı'nın birincisi kim oldu? Göz6 final sonucu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve birincisinin Survivor'a katılacağı Gözaltı yarışmasında final gerçekleştirildi. Peki Göz6'nda birinci kim oldu? İşte detaylar...


GÖZ6 FİNAL HEYECANI

Survivor 2017'ye gidecek son ismin belli olacağu Göz6'nın finali bu akşam gerçekleştirildi. TV8'de saat 21.30'da başlayan final yarışında sms oylamasıyla sonuçlar belli oldu. Finale kalan dört isim Ecem, Berna, Erdi ve Bulut arasında gerçekleştirilen oylama sonucunda bir bayan bir erkek yarışmacı Survivor'a katılacak.

Yapılan oylama sonucunda bayanlardan Berna Survivor 2017'ye gidecek ilk isim oldu. Erkeklerde ise şampiyon Erdi oldu.
göz6 berna

Yapılan oylama sonucunda erkeklerden ise Erdi Survivor 2017'ye gidecek isim oldu.

erdi-gözaltı

Dün gerçekleştirilen son elemede Ramazan Kalyoncu yarışmadan elendi ve finale Ecem, Berna, Erdi ile Bulut kaldı. Kızlar evinde Ecem Karaağaç ve Berna Keklikler erkekler evinden ise Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu Survivor'a gidebilmek için oylamaya çıktı. Yarışmayı kazanan isim Survivor 2017 gönüllüler takımına katılacak.
gözaltı şampiyonu

SURVİVOR YARIŞMACILARI DA AÇIKLANMIŞTI

Survivor 2017 Ünlüler takımı kadrosu; Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat), Sema Apak, Pınar Saka, Adem Kılıççı, Sabriye Şengül, Şahika Ercümen
Survivor 2017 gönüllüler takımı: Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler