Gönül Dağı 73. Bölüm fragmanı! 72. Bölümde neler oldu?

TRT’de ekranlara gelen ve yayınlandığı Pazar akşamları herkesi ekran başına kilitleyen Gönül Dağı 72. Bölümü ile ekranlara geldi.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerini üstlendiği dizi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor.

72. bölümde neler oldu?

Zeki’nin ailesinin saldırganlığı ve tehditleri karşısında Kaya Ailesi bir arada olmaya karar verir. Veysel’in zor durumda kalmaması için hiç kimse karşılık vermeyecektir.

Ancak Zeki’nin kardeşleri Ramazan’a büyük bir kötülük yapınca iki aile karşı karşıya gelir. Bu büyük kavga Ciritçi Abdullah’ın araya girmesi ile sona erer. Ciritçi Abdullah, Divane’nin evladını bulur. Divanenin kızı kasabada öğretmenlik yapan Selma öğretmendir. Ciritçi Abdullah Selma öğretmene ve divaneye gerçekleri söylemek için zor bir rarın eşiğine gelir. Zekinin ailesi amcaoğullarının atölyesini dağıtır. Atölyeleri dağılan amcaoğulları için işler zora girmiştir. Şili’deki müşterileri yapılan sözleşme gereği ürünlerini istemektedir.

73. bölüm fragmanı

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında dizinin yeni bölümüne dair yaşanacaklar merakla bekleniyor. 73. Bölüm fragmanı yeni bölümün hemen ardından yayınlandı. İşte fragman…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler