Gelin Evi'nde haftanın birincisi kim oldu? Gelin Evi haftanın finali

Sevilen program Gelin Evi'nde haftanın finali gerçekleştirildi. Ve kazanan isim belli oldu

Gelin Evi'nde haftanın birincisi kim oldu? Gelin Evi haftanın finali

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Zehra Tosun. Zehra’nın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 

 
“Gelin Evi”nde bu hafta; 25 yaşındaki Sibel Acaoğlu, 25 yaşındaki Ayşe Demir, 24 yaşındaki Nurcan Demirkapı, 22 yaşındaki Esra Badurluoğlu ve 26 yaşındaki Zehra Tosun yarıştı. 

“KEK KALIBI SETİ” HEDİYE ETTİLER!
Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Zehra, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘kek kalıbı seti’’ni gören Zehra,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti.
gelin evi final

BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Zehra, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.

ÇEYİZİ ÇOK BEĞENİLDİ!

Zehra’nın hazırladığı çeyiz odası diğer yarışmacılar tarafından çok beğenildi. Özellikle el işi tülbentleri gören diğer yarışmacılar hayranlıklarını gizleyemedi. En beğendikleri tülbentleri takan yarışmacılar, birbirlerine yorumlar yaptı.

KEMİK TOZU YEMEK TAKIMI!

Sıra yemek masasına geldiğinde ilginç diyaloglar yaşandı. Zehra’nın yemek takımını beğenen yarışmacılar hemen incelemeye başladı. Yemek takımının ‘kemik tozu’’ndan yapıldığını söyleyen Zehra, herkeste şaşkınlık yarattı. 

gelin evi
HAFTANIN BİRİNCİSİ; ESRA!
 
Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Esra Badurluoğlu, altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 28 puan alan Esra, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler