Gelin Evinde haftanın birincisi kim oldu? Gelin Evi finali

Gelin Evinde haftanın finali yapıldı ve birinci olan aday belli oldu.

Gelin Evinde haftanın birincisi kim oldu? Gelin Evi finali

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Müberra Yıldız Hür. Müberra’nın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 

 
“Gelin Evi”nde bu hafta; 27 yaşındaki Begüm Korkmaz, 26 yaşındaki Songül Fındıkçı, 23 yaşındaki Yasemin Karaca, 25 yaşındaki Cemre Terkos ve 24 yaşındaki Müberra Yıldız Hür yarıştı. 

‘BORNOZ TAKIMI’ HEDİYE ETTİLER!
Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Müberra, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘bornoz takımı’’nı gören Müberra,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti.
gelin evi hafta finali

KIYAFET VE TAKILAR HERKESİ BÜYÜLEDİ!

Eve gelen yarışmacıları tüm şıklığıyla karşılayan Meberra, kıyafetleri ve takılarıyla diğer yarışmacılardan beğeni topladı. Özellikle Müberra’nın takılarına dikkat eden yarışmacılar ‘şahmeran’ isimli bilekliği çok beğendiklerini söylediler.

BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Müberra, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.
gelin evi haftanın birincisi

HAFTANIN BİRİNCİSİ; YASEMİN!
 
Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Yasemin Karaca, altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 29 puan alan Yasemin, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler