Gelin Evi finalinde kim kazanacak?

Gelin Evi Anadolu'da gelinleri buluşturmaya devam ediyor

Gelin Evi finalinde kim kazanacak?

Show Tv'de ekranlara gelenGelin Evi yeni sezonda Anadolulu gelinler ile buluşuyor. Şahane gelinlerin buluşma noktası Gelin Evi yepyeni sezonuyla Anadolu’ya geliyor.

Anadolu’dan katılan gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi bu hafta İstanbul’da yaşayan gelinleri misafir ediyor.

Gelin Evi'nin bu bölümünde, 2 aylık evli, 25 yaşında, kozmetik sektöründe çalışan Aslı Katırcıoğlu’unun evine konuk olunuyor. Aslı Hanım’ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak!

Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik’i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler