Fi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi yeni bölüm ne zaman?

Fi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa sürede sevilen dizide neler olacağı merakla bekleniyor

Fi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi yeni bölüm ne zaman?

PUHU TV'de yayınlanan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Fi son olarak 6. bölümle ekranlara geldi. Her bölümü günlerce konuşulan ve başrollerinde oldukça ünlü isimlerin yer aldığı dizide bu hafta neler olacağı merakla bekleniyor. Fi 7. bölüm fragmanı ise çıkmadı. Çıktığında burada olacak. Dizinin 7. bölümünün 28 Nisan Cuma günü yayınlanması bekleniyor.


Fİ 6. bölüm fragmanı
 

Fİ'de neler yaşandı?
Duru’yu elde etmek için yeni yollar deneyen Can, rotayı rakibi Deniz’e çevirir ve Kaya’ya onu araştırması talimatını verir. Duru ile arasındaki gerilim sürerken, sunduğu ilginç bir ortaklık teklifiyle de Deniz’in hayatındaki yerini sağlama alır. Geçmişten gelen bir kadın ise Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır. Can’ın oyunları sonunda çıkmaza giren Duru ve Deniz ilişkisi, bitme noktasına gelir. Can sonunda aradığı fırsatı bulmuş, karşısına çıkacak engellerden habersiz, tam gaz zafere yürüdüğünü sanırken, beklenmedik cephelerden gelen darbeler ile sarsılır. Can’ın sakladığı sırrın izini süren Özge ise sonunda bir kanıta ulaşacaktır. Duru ve Deniz’in aldığı kararla karnına sert bir yumruk yiyen Can, daha büyük oynaması gerektiğinin farkına varır. Bu kez Duru ve Deniz’i hayalleri ile vuracaktır. Can amacına giden yolda yeni planlarını hayata geçirirken, Özge de Can hakkında bilgi almak için Eti’nin karşısına çıkar.

Başroller: Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç
fi 7. bölüm fragmanı
Dizinin konusu;
Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle yayınlanıyor.

Puhu TV nasıl izlenir?

Yeni nesil dijital kanallardan olan Puhu Tv’yi izleyebilmek için herhangi bir üyelik şartı bulunmamaktadır. puhutv adresi üzerinden erişim sağlayabileceğiniz bu kanala, cep telefonlarınızdan, android cihazlarınızdan ve bilgisayarlarınızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üye olmak isteyen izleyiciler ise herhangi bir bedel ödemeden, kanalda yayınlanan tüm yapımları ücretsiz olarak izleme imkanına sahip olabilirler. 
fi 7. bölüm fragmanı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler