Ferhat ile Şirin 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ferhat ile Şirin 2. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizi merakla takip edildi. Ferhat İle Şirin 3. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Ferhat ile Şirin 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX TV'nin yeni dizilerinden Ferhat ile Şirin 2. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yeni dizi bu hafta da ilgiyle izlendi. Ferhat ile Şirin 3. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Ferhat ile Şirin 2. bölüm özeti

Geçmişin izini süren Ferhat’ın, ailesi hakkında öğrendiği gerçekler onu geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Ferhat daha fazlasını öğrenmek ve annesini bulmak için her şeyi göze almıştır artık. Salim ise Ferhat için endişelidir ve onu bu amacından vaz geçirmeye çalışır. Fakat Ferhat annesini bulma konusunda kararlıdır. Bu yolda karşılaştığı her şeyin Şirin ile aralarındaki aşkı imkânsız hale getirebileceğini fark eden Ferhat’ı zor bir seçim beklemektedir. Diğer yandan Ferhat’ın annesini bulmak için attığı her adım onu Banu’ya götürmektedir. 

Ferhat ile Şirin 1. bölüm özeti

Hayatı boyunda adalete inanmış ve adaletin peşinden gitmiş olan Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verir. Mebus oğlunu, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldırır. Fakat bu dava, daha önce baktığı davalara pek benzemez. Bu davanın başlangıcında araştırmacı gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişir. Savcı Orhan Atmaca gibi o da bu cinayetin arkasından gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmaktadır. Aynı olay, iki karakteri yan yana getirir. Savcı Orhan Atmaca’nın davadan çekilmesini isteyen karanlık dünyanın insanları, onu mahkemeden vazgeçirmek için ellerinden geleni ardına koymamaya kararlıdırlar. Fakat Orhan Atmaca, ne olursa olsun, adaletin yerini bulması, suçlunun hak ettiği cezayı çekmesi için direnecektir.

Leyla Devrim ise, kimsenin görmediğini, kimsenin sormaya cesaret edemediği soruları sorarak, Orhan Atmaca ile aynı yoldan yürümeye kararlıdır. İşin arkasındaki karanlık dünya Orhan Atmaca’yı sevdikleriyle, hayatıyla tehdit ederken Orhan Atmaca’nın önünde iki seçenek vardır. Sonuna kadar adaletin peşinden gitmek ya da diğer herkes gibi saklanmak ve davadan kaçmak. Bu keskin viraj, Orhan Atmaca’nın, Leyla Devrim’in ve etrafındaki tüm insanların hayatlarını geri dönülmez biçimde değiştirecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler