Fazilet Hanım ve Kızları 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları 3. bölüm fragmanı çıktı. İlk bölümleriyle beğeni toplayan dizide gelecek hafta neler olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Star TV'nin yeni dizisi Fazilet Hanım ve Kızları ilk bölümleriyle izleyiciden tam not aldı. Genç ve tecrübeli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide son bölümde gerçekler açığa çıkmaya başlamıştı. Fazilet Hanım ve Kızları 3. bölüm fragmanı da çıktı. Yeni bölümde neler olacakğı merakla bekleniyor.


Fazilet Hanım ve Kızları 3. bölüm fragmanı


Fazilet Hanım ve Kızları 2. Bölümde neler oldu?

Egemen ailesi Sevinç’in ölümüyle sarsılırken, Fazilet Hanım ve kızlarının evi ise, Hazan’ın otel odasında geçirdiği korkunç geceyle yangın yerine dönüyor. Yarışmayla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşayan Fazilet, her şeye rağmen hayallerinden geri adım atmaz. Yeni hedefi, ne pahasına olursa olsun yalıya kapağı atmaktır. Hayatının en karanlık gecesini yaşayan Hazan ise hesaplaşmak için kim olduğunu bile bilmediği Yağız’ın peşindedir. Öte yandan, Sinan’ın çektiği acıya şahit olmak, Hazan’ı geçmişin kapanmayan yaralarıyla yüzleştirirken, Hazan ve Sinan arasında, herkesin hayatını değiştirecek bir köprü kurar. 
Fazilet Hanım ve Kızları

Yalıda ise, annelerinin ölümüyle ilgili gerçek, kardeşler arasındaki tüm çekişmeleri ayyuka çıkarmıştır. Çocuklarını dizginlemekte zorlanan Hazım ise ailesiyle ilgili çok daha tehlikeli bir sırla yüzleşmek zorundadır. Kızlarına rağmen yarışma uğruna gözünü karartan Fazilet'in Ece’yi yalıya sokması kimsenin beklemediği olayların fitilini ateşlerken, Hazan bir anda kendini Sinan’la birlikte tehlikeli bir macerada bulur. 

Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosu şöyle; Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Alp Navruz, Gökhan Egemen, Tolga Güleç

Afra Saraçoğlu kimdir?
Afra Saraçoğlu kimdir?
Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 doğumludur. Afra Saraçoğlu başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı İkinci Şans filminde, Nurgül Yeşilçay'ın kızını oynadı. dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile de dikkatleri çekmektedir. Özcan Deniz, Afra Saraçoğlu'nu sosyal medyada keşfetmiştir. Bakışlarından etkilendiği Saraçoğlu'na rol teklif etmiştir. Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim görmektedir.

Deniz Baysal kimdir?

(d. 5 Nisan 1991, İzmir), Türk oyuncu.
Deniz Baysal kimdir?

Son ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Şuan Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret okumaktadır. İlk olarak Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı "Karaca Yılmaz" rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan Beyaz Yalan adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv