Familya 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Familya yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu

Familya 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin yeni dizisi olan Familya 3. bölümüyle izleyicilerin karşısındaydı. İlk bölümleriyle büyük beğeni toplayan dizi yine oldukça beğenildi. Komedi tarzındaki dizide Uğur Yücel başroldeki performansıyla büyük fark yaratıyor. Familya 4. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı.

BÖLÜM ÖZETİ

Ateş'in şüphelerinin peşinden gitmesi, Hare ve Yaşar cephesinde büyük bir paniğe neden olur. Ama onları bekleyen tehlike bu kadarla sınırlı değildir. Çocuklar babalarının amacını çözmeye çalışırken, Yaşar'ın da onları kazanmak için yepyeni bir planı vardır. Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını ararken, Vedat bir adım öne geçmek için hamlesini yapmaya hazırlanır. Casim'in kasabayla ilgili planları, çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışan Yaşar için yeni bir sıkıntının kapılarını aralar. Beyoğlu familyasında herkes kendi hedefinin peşinde sürüklenirken, beklenmedik bir misafirin gelişi tüm dengeleri altüst eder.


GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Familyanın son halkası olan Ateş'in gelişi herkeste şok etkisi yaratır. Ailesini yeniden birleştirmek isteyen Yaşar'ın işleri pek de düşündüğü gibi ilerlemeyecektir. Çocuklarını tanıma ve kendini onlara affettirme hislerinin arasında sıkışan Yaşar Beyoğlu, ailesini kazanmak için yeni planlarını devreye sokar. Familya üyeleri kendi rotalarında ilerlerken, Casim'in rant mücadelesi de giderek büyümektedir. Aileyi mercek altına alan Casim, hırslarıyla doldurabileceği bir açık kollamaktadır. Çocukların taşıdığı kızgınlığın ve giderek daralan zamanının aksine, Yaşar Beyoğlu'nun umudu tükenmemektedir. Fakat suların durulduğunu sandığı an, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.
Oyuncu kadrosu: Uğur Yücel, Sezer Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Cansu Tosun, Güven Kıraç, Bülent Emrah Parlak, Şükran Ovalı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv