Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı çıktı mı? Evlat Kokusu'nda neler oldu?

Evlat Kokusu 5. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı çıktı mı? Evlat Kokusu'nda neler oldu?

Kanal D'nin yeni dizilerinden olan Evlat Kokusu 5. bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümleriyle sevilen dizide Zeyno zor günler geçirmektedir. Son bölümün ardından gözler yeni tanıtıma çevrildi. Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı.

Evlat Kokusu 5. bölüm özeti

Evlat Kokusu'nda Zeyno'yu yine zor günler bekliyor. Çınar'la ilgili gerçeği öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ela, soluğu Zeyno'nun yanında almıştı. Zeyno'dan yardım isteyen Ela, kardeşi Çınar'ı ondan ayırmamasını istemişti. Ela'nın gözyaşları karşısında zor durumda kalan Zeyno ise hiç beklemediği anda Zümrüt ve Aslan Akbaş'ın evine gelmesiyle şok olmuştu. Kızları Ela'yı Zeyno'nun evinde bulan Zümrüt, yine öfkesine yenik düşmüştü. Bu sırada Ela rahatsızlanmıştı ve hemşire olan Zeyno, onu hayata döndürmüştü.

Evlat Kokusu yeni bölümde ise, Ela tedavisinde artık Çınar'ın dahil olmasını istemediğini söylüyor. Çınar'ın canının yanmasını istemeyen Ela, kendini feda ediyor. Bu kararı doğru bulmayan Akbaşlar ise bu işi gizliden yapma kararı alıyor. Ela'ya söylemeden Çınar'ı tedavi süresince tutmak istiyorlar. Ancak Ela bunu farkediyor ve evde tansiyon bir anda yükseliyor. Aslan, bu konuda birtek Zeyno'nun Ela'yı ikna edebileceğini dsüşünüyor ve ondan yardım istiyor. Peki Zeyno, Ela'yı ikna edebilecek mi?  Öte yandan Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın Akbaşlar'ın evinde doğum günü partisi yapılıyor. Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilmenin sevinci içine giriyor. Oğlu için Akbaşlar'ın evinde değil de kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, aynı zamanda Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. 
Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı

Yapım:    Endemol Shine Türkiye
Yapımcılar:    Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren
Dramalar Koordinatörü:    Cengiz Deveci
Yönetmen:    Erol Özevi
Proje Yapımcısı:    Arzu Eğmir
Senaryo:    Endemol Shine Türkiye Yazı Grubu
Müzik:    Uğur Akyürek, Ufuk Türk, Çağlar Haznedaroğlu
Genel Sanat Yönetmeni:    Levent Kulaç
Görüntü Yönetmeni:    Ömer Kılınç
Oyuncular:    Hande Soral (Zeyno), Barış Kılıç (Aslan), Sedef Avcı (Zümrüt), Murat Han (Cevahir), Yeşim Salkım (Hünkar), Selen Uçer (Belma), Alihan Türkdemir (Çınar), Balım Gaye Bayrak (Ela), Nail Kırmızıgül (Özcan), Pınar Çağlar Gençtürk (Meryem), Haktan Pak (Serdar), Hülya Duyar (Müzeyyen), Engin Yüksel (Nizam), Tuğçe Kumral (Seher), Dilan Telkök (Cemre), Aksel Üstün (Yusuf), Doğancan Sarıkaya (Uğur)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv