Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz takipçileri kanalın yayın akışında yeni bölümü göremeyince şok oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her salı günü yeni bölümüyle ekranlara geliyordu. Kanalın açıklanan yayın akışına göre bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak. Bu durum sonrasında dizinin takipçileri "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor" sorusunu kanala yöneltirken yılbaşı sebebiyle bu haftayı dizilerin tatil olarak geçirdiği kaydedildi. En son 86. bölümüyle geçen hafta izleyicileriyle buluşan dizinin yeni bölümü gelecek hafta yayınlanacak. Bu hafta ise özel bölüm ekranlara gelecek.

Geçen hafta neler olmuştu?

Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.

84. bölüm özeti

Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır. Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır. Bu yüzden Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler. Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nasıl kurtulacağı merak konusudur.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv