Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor?

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin takipçileri ise nedenini merak ediyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her hafta salı günü ekranlara geliyor. Ancak bu hafta dizinin hayranları hayal kırıklığına uğrayacak, yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor? İşte detaylar

En çok izlenen diziler arasında yer alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin, bu hafta yılbaşında yaşanan terör saldırısı nedeniyle yayınlanmayacağı ve gelecek haftaya ertelendiği belirtildi. Sevilen dizinin yeni bölümü gelecek hafta ekranlarda olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm analizi

54. bölümde; CIA'nın Ünal'ı öldür emrine uymayarak Özer'i öldüren Hızır, verdiği bu karar yüzünden zor durumda kalacaktır. Hem Ünal'a hem de diğer masa üyelerine gözdağı veren Hızır ölüm emri verilen Ünal'ı öldürmeyerek CIA meydan okur. Fakat bu yaptığının elbette bir yaptırımı olacaktır. Verdiği kararın tehlikeli bir karar olduğunu, bundan sonrasının cehennem olduğunu bilen Hızır ihanet eden kim olursa olsun ölecektir mesajını hem üyelere hem de CIA vermiştir. Daha önce Ünal'ın bahsettiği Suzi Türkiye'ye gelmiş ve Özkan'ı öldürmüştür. Hızır'ın bu kararından sonra Suzi'nin yeni hedefi Hızır Reis olacaktır. Bebeğini kaybeden İlyas ise evliliği ile ilgili çok zor bir karar verecek. Ailesini ve hızırı korumaya çalışan Ceylan'ın artık daha büyük bir sorumluluk beklemektedir. Çünkü Özer'in bırakılması karşılığı serbest kalan Hızır Ali'de Özer'in ölmesi ile artık tehlikededir.

Geçen hafta ne olmuştu?

Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir. Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv